Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

 1. Inici
 2. Termes i Condicions d’ús

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosTermes i Condicions d’ús

Comença el contingut principal

Banca March, S.A. informa els usuaris sobre els termes i les condicions d'ús de les distintes xarxes socials oficials, en les quals l'entitat té una presència activa.

Servei d'ajuda i Atenció al client

Aquests canals es faran servir per escoltar, informar i donar a conèixer més bé la nostra Entitat als usuaris. No es tracta de canals d'atenció al client. Si vol fer alguna consulta, queixa, reclamació o bé comunicar una incidència, podrà adreçar-se a qualsevol dels nostres centres d'ajuda especialitzats per a aquests casos:

 • Servei d'ajuda a través d'Internet
 • Telèfon: 901.111.000
 • Xarxa d'oficines
 • Departament d'Atenció al Client, en el cas que l'usuari tingués la condició de client de Banca March, S.A

Termes i condicions d'ús de les xarxes socials

L'objectiu principal és fomentar les xarxes socials com a canals d'informació, sempre des del respecte entre tots els usuaris. Per això, Banca March, com a administrador únic, es reserva el dret d'eliminar, sense dret a rèplica, qualsevol aportació que:

 • Incorpori dades de tercers sense la seva autorització.
 • Consideri il•legal, irrespectuosa, amenaçant, infundada, calumniosa, inapropiada, ètica, socialment discriminatòria o laboralment reprotxable o bé que, d'alguna forma, pugui ocasionar danys i perjudicis materials o morals al Grup Banca March, els seus empleats, col•laboradors o tercers.
 • Contingui qualsevol tipus de recomanació relativa als mercats de valors, informació privilegiada o material publicitari o de propaganda, personal o en benefici de tercers, siguin persones físiques o jurídiques.
 • Sigui redundant.
 • No estigui relacionada amb la finalitat de la pàgina.

A continuació, com a usuari, podrà trobar les regles bàsiques que ha de respectar. Li sol•licitem que llegeixi amb atenció les normes d'ús següents abans de començar a participar-hi:

 1. RESPECTE: Cal tractar amb respecte tots els usuaris. El llenguatge emprat ha de ser correcte i apropiat. No es tracta d'un àmbit per desqualificar tercers.
 2. FÒRUM PÚBLIC: Ha de tenir present que qualsevol usuari d'aquest mitjà social i la mateixa Entitat podran veure qualsevol informació, comentari o dada que publiqui als nostres perfils. Per això, li demanem que els seus comentaris aportin valor a la resta d'usuaris i que siguin reals. Qualsevol contribució que faci es podrà reproduir en qualsevol altre mitjà (en línia i fora de línia) indicant-ne la procedència.
 3. PUBLICACIÓ DEL CONTINGUT: El contingut que publiquem als perfils socials es pot baixar o compartir en altres xarxes. L'ús del material podrà ser tant públic com privat.
  La informació no s'haurà de prendre en cap cas com a assessorament, recomanació de compra o venda o com a negociació sobre cap dels productes, vehicles d'inversió o serveis que oferim. Tampoc no es podrà entendre com a assessorament professional ni acollir-se al que s'exposa en aquests documents a l'hora de dur a terme una inversió. En cas que l'usuari fos client de Banca March, S.A., no s'admetran instruccions adreçades a la Banca a través d'aquest canal.
  No pot fer ús dels nostres perfils per publicar publicitat, fer negoci, lucrar-se, cercar feina, etc. Les aportacions dels usuaris hauran d'anar encaminades a fer comentaris o crear fòrums sobre la informació facilitada o exposada per l'Entitat.
 4. PRIVACITAT: Mai no li sol•licitarem les claus d'accés a la Banca a Distància (Banca Online), número de targeta, credencial personal, etc. a través dels mitjans socials, com tampoc no li facilitarem ni enviarem mai les claus a través de correu electrònic, SMS o trucada telefònica.
  Els símbols o logotips registrats per la nostra marca són titularitat del Grup Banca March; s'hauran de respectar i no se n'haurà de fer un ús indegut.
  De tot el contingut que publiquem als mitjans socials s'entén que Banca March es reserva els drets de propietat intel•lectual associats.

Responsabilitat i garantia de Banca March

En cap cas Banca March, les seves sucursals i/o els seus administradors, empleats i personal autoritzat resten subjectes a cap responsabilitat per qualsevol tipus de perjudici, pèrdua, reclamació o despesa, tant si procedeixen com si no de l'ús d'aquests mitjans socials, de la informació adquirida (o a què s'hagi accedit) a través d'aquests mitjans, de virus informàtics, de fallades operatives, interrupcions en el servei o en la transmissió, o de fallades en la línia. L'ús d'aquestes xarxes socials, tant per connexió directa com per vincle o un altre mitjà, constitueix un avís a qualsevol usuari del fet que es poden produir tals circumstàncies.

Banca March no es fa responsable de les opinions difoses als perfils dels nostres mitjans socials ni assumirà tampoc cap garantia sobre l'autenticitat, l'exactitud o l'actualització de les informacions contingudes en aquests.

Banca March es reserva el dret a modificar, suspendre, cancel•lar o restringir el contingut d'aquests perfils, i els enllaços o la informació obtinguda a través d'aquests, sense necessitat d'avís previ.

El Grup Banca March no es fa responsable dels llocs web no propis als quals es pot accedir mitjançant enllaços (links) des d'aquests perfils o de qualsevol contingut posat a la seva disposició per part de tercers.

En cas de dubte o sol•licitud d'aclariments relacionats amb la navegació, el contingut i/o l'accés, agrairem a l'usuari que es posi en contacte amb l'administrador del perfil.

Fi del contingut principal