Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Per què som diferents?

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosPer què som diferents?

Comença el contingut principal

Fer créixer, seguir creixent

La nostra experiència, reconeguda internacionalment, ens permet oferir-li un servei diferencial en l’assessorament i la gestió d’actius.

Transparència i compromís

Sabem que la millor forma de créixer és fer que els nostres clients creixin. Aquest compromís té la màxima expressió en la nostra oferta de productes de coinversió, una gamma d’actius en els quals invertim conjuntament amb els nostres clients.

Proximitat

El nostre model d’assessorament es basa en el coneixement exhaustiu de les necessitats dels nostres clients i en un seguiment proper de les seves inversions.

Experiència

Un estil de gestió basat en la prudència i el rigor, un estil que ens ha portat a ser una de les entitats més solvents d’Europa i que traslladem també a la gestió del seu patrimoni.

Oferta diferencial d’instruments d’inversió

Combinem una arquitectura oberta de productes de tercers amb l’oferta de productes diferencials de la nostra gestora boutique: March Gestión.

Assessorament Personalitzat

Els nostres gestors l’assessoraran de manera personalitzada. El nostre compromís és crear amb el client una relació duradora i de confiança, basada en la professionalitat i la qualitat del servei.

Conegui’ns i descobreixi com treballem

Fi del contingut principal