Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

08/06/2020

Banca March llança un nou pla de pensions de cicle de vida per a la Generació

  • El pla se centra en les necessitats d'estalvi a llarg termini dels nascuts entre el 1970 i el 1980.
  • En els plans de pensions d'aquest "cicle de vida", la distribució de la cartera s'ajusta al perfil inversor dels partícips a mesura que es va apropant la data de jubilació, amb una disminució de la volatilitat i l'exposició a actius de més risc i a l'augment de pes dels més conservadors
  • És el primer pla de pensions de la gamma Cicle de Vida de Banca March, que es completarà amb productes amb la mateixa estratègia per a altres grups d'edat.

Banca March ha anunciat avui la posada en marxa d'un pla de pensions dissenyat per proporcionar als estalviadors de la Generació X, especialment els nascuts entre 1970 i 1980, una rendibilitat i risc adequat a les seves necessitats per a totes les etapes de la seva vida, mitjançant una diversificada cartera d'actius d'inversió global fins a la jubilació. El pla canalitzarà les seves inversions a través de March Generación X PP i serà gestionat per March Pensiones, gestora de Plans de Pensions del Grup Banca March.

És el primer producte de la gamma Cicle de Vida de la gestora. D'acord amb aquesta estratègia d'inversió, la distribució de la cartera s'ajusta al perfil inversor dels partícips a mesura que es va apropant la data de jubilació, amb una disminució progressiva de la volatilitat i l'exposició d'actius de risc més alt, com la renda variable, i un augment del pes dels més conservadors, com ara la renda fixa. D'aquesta manera, els gestors de Banca March ajustaran la cartera del pla a l'edat del partícip, de manera que l'inversor no hagi de preocupar-se de canviar a un altre a mesura que passen els anys.

En el cas de March Generación X PP, la cartera es caracteritza per la diversificació i invertirà tant en renda fixa com en renda variable i actius alternatius. La seva distribució s'ajustarà amb el pas del temps, de manera que la inversió en renda variable suposarà aproximadament el 70 % dels actius a l'inici de l'estratègia, per caure progressivament fins al 35 % aproximadament en un horitzó de jubilació situat entre 2040 i 2045. Després d'aquest primer pla de pensions Cicle de Vida, se'n llançaran d'altres adaptats a altres franges d'edat, però amb la mateixa estratègia d'inversió.

Carlos Navarro, sotsdirector general adjunt de Banca March i responsable de l'Àrea d'Assegurances, ha comentat: "El nostre objectiu com a entitat és el Creixement Conjunt amb els nostres clients, als quals acompanyem al llarg de la seva vida amb les propostes que millor s'adapten al seu perfil. Els plans de pensions Cicle de Vida proporcionen als partícips la garantia que el seu pla el gestiona un equip d'experts que vetllaran per la seva rendibilitat però, sobretot, per la preservació de l'estalvi. Avui més que mai, tenir un pla de pensions és essencial per garantir el nivell de vida després de la jubilació."

MÉS DE 20 ANYS D'EXPERIÈNCIA

Els gestors de March Gestión de Pensiones i March Asset Management (AM) (gestora del fons d'inversió del grup Banca March) compten amb més de dues dècades d'experiència en la gestió de plans de pensions i fons d'inversió, sempre amb una marcada filosofia d'inversió, que combina la creació de valor a llarg termini amb la protecció dels actius dels seus clients. D'aquesta manera es maximitza el binomi rendibilitat/risc, amb excel·lents resultats i una gran consistència en el temps. March Pensiones i March AM compten amb plans de pensions i EPSV en el mercat, els rendiments dels quals van superar els seus índexs de referència l'any passat.

Cal destacar March Pensiones 50/50 F.P., classificada dins del primer quartil de la seva categoria en rendibilitat a 5, 10 i 15 anys. Els seus gestors segueixen una estratègia global de renda variable mixta, en la qual la renda variable ha de tenir com a mínim un 50 % de la cartera, encara que pot arribar al 75 %. Les empreses en les quals inverteix són seleccionades i analitzades pels experts de la gestora: negocis estables, poc palanquejats, amb rendibilitat per dividends elevada, bona gestió dels marges i equip directiu de gran nivell.

Per la seva banda, March Pensión Creciente F.P. es troba en el primer quartil de la seva categoria en rendibilitat a 10 anys i en el segon a 5 i 15 anys. Es tracta d'un fons de renda fixa a curt termini que inverteix en deute públic i privat amb una elevada qualitat creditícia (rating mínim equivalent al del Regne d'Espanya).

March Acciones F.P. se situa en el primer quartil en la seva categoria en rendibilitat a 10 anys i en el segon a 5 i 15 anys. El 2019 va registrar una revaloració del 28,54 %. Es tracta d'un fons de pensions de renda variable internacional, que inverteix en empreses d'arreu del món, tant a països desenvolupats com emergents, analitzats per experts de March Pensiones.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal