Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

22/06/2020

Banca March llança les targetes Dúo Premium de Banca Personal

  • Els titulars podran gaudir, entre altres prestacions, de la retirada d'efectiu gratuïta a qualsevol caixer del món a partir de 150 euros, assegurança d'accidents de viatge, assegurança d'assistència en viatge amb cobertura d'assistència mèdica i accés a les sales VIP de 570 aeroports.
  • El pack Dúo Premium inclou dues targetes, una de crèdit i una de dèbit, que incorporen materials d'última tecnologia per garantir la vostra seguretat i prevenir el frau.

Banca March llança les targetes Dúo Premium, un pack que inclou una targeta de crèdit i una de dèbit, per als clients de Banca Personal. Els seus titulars podran disposar de diners en efectiu amb les dues targetes a qualsevol caixer automàtic nacional i internacional, de manera gratuïta, a partir d'extraccions de 150 euros.

Els usuaris de les targetes Dúo Premium de Banca March també gaudeixen d'una assegurança d'accidents de viatge, amb una cobertura d'1.000.000 d'euros per als contractats amb la targeta de crèdit i de 600.000 euros per als adquirits amb la de dèbit, que suposen les cobertures més altes del mercat en aquest tipus de productes. A més, els titulars de les targetes es beneficien d'una assegurança d'assistència en viatge, amb assistència mèdica inclosa, per un import de fins a 18.000 euros.

Altres avantatges de les targetes Dúo Premium de Banca March són l'accés a les sales VIP (sis accessos anuals amb acompanyant) a 570 aeroports de tot el món i els serveis Affluent amb Multiassistència, amb un telèfon d'assistència 24 hores per sol·licitar serveis d'assistència domèstica: bricolatge, assessoria jurídica i tecnològica, o consultes veterinàries de mascotes, entre altres.

Les targetes Dúo Premium, de gamma mitja-alta, incorporen materials d'última tecnologia per garantir la vostra seguretat i prevenir el frau, com ara el xip advance d'alta coercitivitat (evita bloqueigs de camps magnètics), la tecnologia NFC de curt abast per a pagaments amb contactless, i la solidesa i elegància d'un disseny exclusiu i diferenciador. Ambdues targetes es poden incorporar a les wallets d'Apple i Google Pay.

Ángel Martínez Marañón, director general de Banca Comercial i Privada de Banca March, ha comentat: "Amb el llançament de Dúo Premium complementem l'actual gamma de productes dirigits als nostres clients de Banca Personal. La contractació d'aquestes targetes és dual, és a dir, totes dues s'emeten simultàniament, en un únic pack. Es tracta d'un producte ideal per als clients que utilitzen de manera habitual aquests mitjans de pagament i que valoren l'àmplia gamma de serveis que les targetes Dúo Premium ofereixen als seus titulars, dels més complets i competitius del mercat".

Cercador de notícies

Fi del contingut principal