Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

24/03/2021

Banca March coordina el registre del programa d'emissió de 200 milions d'euros d'Euro Commercial Paper d'Euskaltel, SA a Irlanda

  • El programa de valors de renda fixa a curt termini ha estat aprovat avui per Euronext Dublin.
  • Banca March consolida el seu lideratge al mercat espanyol com a assessor registrat/arranger i com a col·locador de programes de curt termini.
  • Euskaltel, SA és un exemple més de les nombroses empreses espanyoles que aposten pel finançament alternatiu en mercats de capitals.

Banca March ha estat nomenat com a arranger en el programa d'Euro Commercial Paper (ECP) d'Euskaltel de 200 milions d'euros. El programa ha estat registrat avui a Euronext Dublin (Irish Stock Exchange) i Banca March actua com a arranger i col·locador. Baker McKenzie és l'assessor legal del programa.

Els valors emesos podran tenir diferents dates de venciment, de fins a 12 mesos. Per a Euskaltel l'ús d'aquest programa suposa una via alternativa al finançament bancari. Per a Banca March, la consolidació del lideratge al mercat espanyol de pagarés i ECP.

Actualment, Banca March és l'entitat número u al mercat espanyol de curt termini. Participa en 36 programes d'emissors espanyols, tant al MARF com a la Borsa d'Irlanda, i dona servei als emissors següents: Elecnor, Tubacex, DS Smith Spain, Barceló, Acciona, Gestamp, Fluidra, Ulma, Sacyr, Euskaltel, Viesgo, Grupo Jorge, TSK, Cie Automotive, Coren, Pryconsa, Sidenor, Sorigué, Abertis, Insur, Urbaser, Ormazabal, Cellnex, FCC, Meliá, Vidrala, Logitravel, Grupo Gransolar, FCC Servicios Medioambiente, Técnicas Reunidas, Cementos Molins, Ultracongelados Virto, Teknia, Cobra, IM Fortia 1 i Buran Energy IM1.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal