Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

03/06/2020

Banca March coinverteix amb Oquendo Capital en el finançament d'empreses mitjanes espanyoles

  • Oquendo IV, que compta amb un objectiu d'adquisició total de 250 milions d'euros, és el tercer projecte d'aquestes característiques en què ambdues entitats s'associen i en el qual Banca March coinvertirà amb els seus clients.
  • El fons concedirà finançament a empreses mitjanes espanyoles, de bona qualitat creditícia i amb vocació de creixement, fonamentalment a través de préstecs mezzanine i altres instruments de finançament flexible.
  • Aquest nou projecte té un període d'inversió de quatre anys, en què s'espera que es realitzin entre 12 i 15 inversions d'entre 5 i 25 milions d'euros.

Banca March i Oquendo Capital, gestora líder en finançament alternatiu a Espanya, ha posat en marxa Oquendo IV, un fons que invertirà en empreses mitjanes espanyoles amb una elevada qualitat creditícia i vocació de creixement, a través d'instruments de finançament flexibles.

En línia amb les innovadores iniciatives de Banca March sobre actius alternatius, aquest projecte suposa una nova solució per donar als clients de l'entitat accés a noves fonts de rendibilitat en el context actual del mercat. Després d'un detallat procés d'estructuració i anàlisi, Oquendo IV s'ha dissenyat com un nou projecte de la Coinversió de Banca March amb els seus clients que, juntament amb les aportacions de l'equip d'Oquendo i d'inversors institucionals rellevants, té com a objectiu captar 250 milions d'euros, i que suposa el tercer projecte d'aquestes característiques en què s'associen ambdues entitats.

El fons busca oportunitats de col·laboració per impulsar el creixement i l'expansió de les empreses amb un historial demostrat de generació d'efectiu i beneficis, acostumades a fer front a reptes com els que un període d'incertesa com l'actual presenta, però també en condicions d'aprofitar les oportunitats de desenvolupament que sens dubte existiran. Aquest nou projecte té un període d'inversió de quatre anys, en el qual es preveu realitzar entre 12 i 15 operacions, per un import d'entre 5 i 25 milions d'euros. L'estratègia d'inversió té un enfocament sectorial generalista, per bé que s'exclouran les empreses que no compleixen amb la política d'ESG marcada per la Gestora.

Juan Antonio Roche, sotsdirector general de Banca March i director de l'àrea de Productes, ha destacat: "Aquest producte dona als nostres clients l'oportunitat de coinvertir juntament amb Banca March sota el guiatge d'Oquendo Capital, líder en el segment de finançament alternatiu. Estem convençuts que les capacitats del nostre soci ens permetran aportar valor per a Banca March i els seus clients en un context tan complex com l'actual, la qual cosa requereix la recerca de noves fonts de rendibilitat. Aquesta és la tercera vegada que hem col·laborat amb Oquendo Capital, un soci que ha demostrat una gran capacitat en la gestió d'aquesta classe d'actius".

Alfonso Erhardt, soci fundador d'Oquendo Capital, ha assegurat: “El nostre Fons IV consolida una llarga trajectòria de més de 10 anys com a finançador alternatiu a Espanya. Creiem que l'entorn actual ofereix grans possibilitats per finançar el creixement de les empreses mitjanes i estem encantats de tenir el suport de Banca March i de la resta d'inversors institucionals que ens han acompanyat des de fa anys”.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal