Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

22/06/2020

Banca March avança al 25 de juny el pagament de les pensions

  • Els clients de l'entitat amb pensió de la Seguretat Social domiciliada podran cobrar-la a partir del 25 de juny.
  • Aquesta mesura busca minimitzar la formació de cues.
  • Des de les oficines de Banca March s'ha contactat amb els clients de més edat per assessorar-los sobre l'ús de la Banca a Distància i les targetes.

Banca March avança per quart mes consecutiu la data en què els clients amb pensió domiciliada de la Seguretat Social la podran cobrar, en anticipar l'abonament de les quantitats als seus comptes al 25 de juny.

Es tracta d'una mesura a favor dels col·lectius de més edat. L'objectiu és minimitzar la formació de cues a les oficines i limitar els riscos de contagi, extremant les precaucions sanitàries adoptades.

Des de les diferents oficines de Banca March s'està contactant amb els clients d'aquest col·lectiu per assessorar-los, si cal, sobre l'ús de la Banca a Distància i les targetes. En aquest sentit, des del passat 16 de març i fins al 31 de juliol, tots els titulars de targetes de Banca March poden disposar de diners en efectiu en qualsevol caixer nacional i internacional de manera gratuïta a partir d'extraccions de 150 euros.

Banca March és una entitat gairebé centenària, amb unes ràtios de solvència entre les més altes d'Europa. Aquests 94 anys d'història ens han permès ser un espectador privilegiat dels esdeveniments més rellevants que ha viscut el món des de 1926 i, a la vegada, ens doten d'un bagatge important a l'hora de fer front a crisis com l'actual.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal