Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

 1. Inici
 2. Empreses
 3. Assessorament corporatiu
 4. Riscos i assegurances: March RS

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosRiscos i assegurances: March RS

Comença el contingut principal

March Risk Solutions

Qui som

Des de 1939, l’experiència, el coneixement i una alta especialització en la gestió de riscos i assegurances ens distingeixen com un dels principals brokers d’assegurances d'Espanya. Fidels als nostres valors, a MARCH RISK SOLUTIONS aportem les millors solucions amb independència del sector d’activitat dels nostres clients i del lloc del món on decideixin operar. Acompanyem els nostres clients allà on siguin, a través d’una gran xarxa internacional dotada de més agilitat i flexibilitat en la qual les necessitats del client prevalen sobre la resta de factors, cosa que ens permet oferir el millor servei en qualsevol part del món. I sempre amb la creació de serveis i productes de valor afegit real, amb enfocaments innovadors i creatius, que oferim sempre de forma independent.

Som Independents

Som la primera corredoria d’assegurances de capital totalment espanyol, 100 % propietat del Grup Banca March. Aquesta independència de tercers ens permet anteposar els interessos dels nostres clients i prendre decisions de manera unilateral, àgil i flexible en funció de les seves necessitats.

Som Flexibles

Les necessitats del client prevalen sobre la resta de factors, cosa que ens permet buscar i oferir el millor servei en qualsevol part del món, amb la selecció dels millors socis en funció de les necessitats dels nostres clients i amb la possibilitat de canvi sempre com a opció, la qual cosa suposa un factor diferencial difícil de trobar en el mercat.

Som Qualitat

Ens hem fixat els estàndards més alts d’excel·lència i qualitat del servei i millorem permanentment l’eficiència dels nostres sistemes i processos. Invertim en l’especialització dels nostres recursos humans i materials i ens adaptem a la dimensió del client i de la seva activitat econòmica, per aconseguir l’excel·lència dels serveis i els processos.

Som Compromís

Som un referent del sector, amb més de 80 anys de prestació de servei de gerència de riscos i assegurances a les empreses de forma local, amb abast global. Més del 95 % dels nostres clients renova cada any la seva confiança en MARCH R.S. gràcies al nostre model de negoci i compromís, la qual cosa es tradueix en una taxa de satisfacció i un NPS per sobre del mercat.

Àrees d'especialització

 • Indústria i Serveis
 • Maritim i Aviació
 • Construcció i Energia
 • Oci i Turisme
 • Riscos Financers
 • Previsió Social
 • Flotes

Fi del contingut principal