Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

 1. Inici
 2. Nosaltres
 3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

25/03/2021

Banca March reforça la seva ràtio de solvència fins al 18,43 %, la més alta de la banca espanyola, i obté un resultat de l'activitat bancària de 87,3 milions

 • L'entitat manté nivells de solvència CET 1 (18,43 %), liquiditat —LCR (237 %) i DTL (138 %)— i cobertura de riscos dubtosos (58,89 %) entre els més alts dels bancs europeus.
 • Banca March continua registrant la taxa de morositat més baixa del sistema financer espanyol, sense haver recorregut a la venda massiva de carteres NPL a descompte: un 1,62 % al desembre enfront del 4,51 % de mitjana del sector (últimes dades del Banc d'Espanya).
 • El resultat després d'impostos de l'activitat bancària es va situar en 87,3 milions d'euros, un 16 % menys que el 2019, per l'augment prudencial de la dotació per a insolvències en un 13 %. Malgrat l'entorn difícil, el marge d'explotació es va mantenir estable respecte de l'exercici anterior i els ingressos per prestació de serveis van créixer un 3,9 %.
 • El benefici consolidat del Grup Banca March va disminuir un 44,3 %, fins als 69,72 milions d'euros, per l'impacte del coronavirus en els resultats de Corporación Financiera Alba, participada en un 15 % per Banca March.
 • L'entitat s'ha adherit a totes les iniciatives impulsades des del Govern central per pal·liar la situació de profunda crisi sobrevinguda, participant en les línies d'avals ICO per a empreses i autònoms, carències i moratòries sectorials, tant emparades per RD com per iniciativa del banc, així com en les línies ISBA-COVID del Govern balear per un import global de 1.421 milions d'euros, dels quals el 34,67 % del volum i el 48,56 % de les operacions s'han materialitzat a les Balears.
 • Les àrees especialitzades de Banca Privada i Patrimonial van tenir un comportament excel·lent malgrat la volatilitat dels mercats, amb un augment dels actius sota gestió del 8,9 %, un increment de la inversió del 8,7 % i un creixement del nombre de clients del 7,5 %.
 • El creixement de la captació neta d'actius sota gestió va ser de 1.289 milions d'euros, dels quals 200 milions en productes de coinversió en economia real i 240 milions comercialitzats pel fons de fons de private equity internacional March PE Global I, el primer programa de March Private Equity.
 • El negoci de Banca Corporativa va marcar un rècord en operacions d'assessorament a empreses familiars, reforçant el seu lideratge en col·locacions de deute a curt termini, amb un total de 34 programes assessorats i un volum d'emissions realitzades per un import aproximat de 4.800 milions d'euros.
 • Banca March va ser el primer banc de la UE que va tancar acords amb el BEI en el marc de les línies especials d'avals europeus per pal·liar l'impacte de la COVID-19, i mobilitzarà més de 600 milions cap a pimes i grans empreses espanyoles.
 • El volum de negoci de la Unitat de Grans Empreses va créixer un 15,5 %; el nombre de clients, un 5 %; la inversió creditícia, un 12 %, i els recursos bancaris, un 37 %.
 • A les Balears, l'àrea de Banca Comercial i Privada, que concentra el gruix de l'activitat al territori, va registrar creixements en la inversió creditícia (4,5 %), els actius sota gestió (2,6 %) i el nombre de clients (9,5 %), amb increments en el marge financer (7,6 %) i el marge d'explotació (11,1 %).

Malgrat la situació de crisi provocada per la COVID-19 i la destrucció d'ocupació dins del sector bancari, Banca March, fidel a la seva estratègia i al seu model de negoci, està compromesa amb els seus professionals i amb la creació de noves oportunitats laborals, especialment per als més joves: el 2020 s'hi van incorporar 101 persones, amb una edat mitjana de 31 anys i una taxa d'igualtat 50/50 entre homes i dones. Banca March és l'únic banc espanyol que té actualment els certificats Great Place to Work i Top Employer, màxims reconeixements en matèria de recursos humans.

En un dels exercicis més complexos i desafiadors que es recorden, Banca March va reforçar els recursos propis mantenint ferma la seva estratègia i enfortint el seu model de negoci, recolzat històricament per unes ràtios financeres i de capital sòlides, i va finalitzar el 2020 amb una CET 1 del 18,43 %, la més elevada de la banca espanyola i una de les més altes d'Europa. L'entitat continua mantenint la taxa de morositat més baixa del sector a Espanya, un 1,62 % al desembre, sense haver recorregut a la venda massiva de carteres NPL a descompte, enfront del 4,51 % de mitjana (últimes dades del Banc d'Espanya). D'altra banda, els nivells de liquiditat —LCR (237 %) i DTL (138 %)— i cobertura de riscos dubtosos (58,89 %) se situen entre els més alts de la banca. Sobre aquests fonaments sòlids, Banca March afronta amb determinació i en la millor posició el període d'incertesa que s'obre després de la crisi del coronavirus, amb el compromís de continuar donant suport als seus clients.

La fermesa de l'estratègia, els resultats i la proposta de valor de Banca March va comptar amb el suport en plena pandèmia de l'agència de qualificació creditícia Moody’s, que a l'abril del 2020 va ratificar el ràting a llarg termini en A3 amb perspectiva "estable", una de les millors notes del sistema financer espanyol, per davant del Regne d'Espanya (en l'actualitat Baa1).

El resultat després d'impostos de l'activitat bancària es va situar en 87,3 milions d'euros, un 16 % menys que el 2019, per l'augment prudencial de la dotació per a insolvències en un 13 %. Fins i tot amb la dotació extraordinària, Banca March presenta un cost del crèdit del 0,41 %, enfront d'una mitjana del sector del 0,73 %. Malgrat l'entorn difícil, el marge d'explotació es va mantenir estable respecte de l'exercici anterior i els ingressos per prestació de serveis van créixer un 3,9 %.

El benefici consolidat del Grup Banca March va disminuir un 44,3 %, fins als 69,72 milions d'euros, per l'impacte del coronavirus en els resultats de Corporación Financiera Alba —participada en un 15 % per Banca March—, que va obtenir un resultat net consolidat de -95 milions d'euros el 2020, enfront d'un benefici consolidat net de 179 milions en l'exercici anterior, com a conseqüència de la volatilitat dels mercats.

Les àrees especialitzades de Banca Privada i Patrimonial van tenir un comportament excel·lent malgrat els reptes de gestió en mercats molt volàtils, amb un augment dels actius gestionats del 8,9 %, un increment de la inversió del 8,7 % i un creixement del nombre de clients del 7,5 %.

A les illes Balears, gràcies al profund coneixement i vinculació del banc amb el seu mercat d'origen, en l'àrea de Banca Comercial i Privada, que concentra el gruix del negoci de Banca March a la zona, la inversió creditícia va créixer un 4,5 %, els actius sota gestió un 2,6 % i el nombre de clients un 9,5 %, amb increments en el marge financer (7,6 %) i el marge d'explotació (11,1 %).

L'entitat s'ha adherit a totes les iniciatives impulsades des del Govern central per pal·liar la situació de profunda crisi sobrevinguda, participant en les línies d'avals ICO per a empreses i autònoms, carències i moratòries sectorials, tant emparades per RD com per iniciativa del banc, així com en les línies ISBA-COVID del Govern balear per un import global de 1.421 milions d'euros, dels quals el 34,67 % del volum i el 48,56 % de les operacions s'han materialitzat a les Balears.

La pandèmia ha intensificat el procés ferm de transformació en les àrees de Digitalització, Tecnologia i Operacions en el qual està immersa Banca March. Després de l'ambiciós Pla de Transformació Digital 2018-2020, amb inversions en aquest període per import de 75 milions d'euros, l'eix estratègic del Pla Triennal #JuntsEnAcció 2020-2022 és continuar desenvolupant i enfortint el model de negoci de Banca March, enfocat en l'assessorament àgil i omnicanal, recolzat en eines amb la millor tecnologia i en productes exclusius i diferenciadors, amb objectius clars de millora en l'experiència del client, en les eines comercials i en l'eficiència operativa, alhora que evolucionen les bases tecnològiques del banc .

José Luis Acea, conseller delegat de l'entitat, va afirmar: "L'exercici 2020, amb la irrupció de la COVID-19, ens va obligar i comprometre a centrar els nostres esforços en diferents fronts, tots ells clau per assegurar la continuïtat de l'activitat i el servei de qualitat als clients. Amb la responsabilitat, en primer lloc, de protegir la salut d'empleats i clients, assegurant paral·lelament la continuïtat del negoci, hem col·laborat i ens hem implicat en totes les iniciatives que s'han posat en marxa per pal·liar l'impacte de la COVID-19 en famílies i empreses, sumant-nos a l'afany del sector per ser una part inqüestionable de la solució de la situació més complexa i desafiadora dels últims temps. La pandèmia ha confirmat la solidesa del model de negoci i l'estratègia de Banca March i del seu enfocament de prudència i visió de llarg termini, una característica diferencial de l'entitat. Tenim molt clar que aquest compromís haurà d'anar més enllà de la solució sanitària que controli la pandèmia, ja que els efectes devastadors d'aquesta crisi ens fan voler ser més a prop que mai dels clients durant els propers anys. Ara pren valor la nostra visió que 'cal preparar-se en els temps bons per quan arribin els dolents i durs'. Prova d'això és que hem assolit l'objectiu de continuar reforçant els recursos propis de l'entitat, fins a superar el 18 % en CET 1 un any abans del previst al Pla Triennal 2020-2022. Continuarem complint la promesa donada als nostres clients de servei, proximitat i qualitat, identificant les seves necessitats i aportant respostes i solucions. Per a això, a més, hem seguit accelerant els nostres processos de digitalització, sense abandonar el nostre ADN i model basat en relacions personals, proximitat, prudència i llarg termini. Fidels més que mai, en definitiva, a la nostra filosofia de Creixement Conjunt de clients, empleats, accionistes i la societat en general”.

El compromís de ser una gran empresa on treballar

Malgrat la situació de crisi provocada per la COVID-19 i la destrucció d'ocupació dins del sector bancari, Banca March, fidel a la seva estratègia i al seu model de negoci, continua compromesa amb l'estabilitat laboral de tots els seus professionals, així com amb la creació de noves oportunitats de treball, especialment per als més joves: el 2020 s'hi van incorporar 101 persones, amb una edat mitjana de 31 anys i una taxa d'igualtat 50/50 entre homes i dones.

Des de l'inici de la crisi sanitària, Banca March va adoptar i continua adoptant totes les mesures necessàries per preservar la salut dels seus professionals i clients, tot mantenint i assegurant la plena continuïtat del negoci. El teletreball s'ha desplegat en totes les àrees, tant als serveis centrals com a la xarxa comercial, de manera que la totalitat dels professionals que treballen des de casa disposen dels mitjans necessaris. Des del primer moment, vam reforçar tota la nostra infraestructura tecnològica i eines digitals i vam intensificar els esforços per continuar estant molt a prop dels clients, enfortint la comunicació personal amb ells i oferint-los accessibilitat total als nostres gestors i experts de mercats. Gràcies a això, l'impacte de la pandèmia ha estat mínim en el funcionament de l'activitat normal del negoci.

Fidel al lema de Creixement Conjunt de clients, empleats, accionistes i la societat en general, Banca March va potenciar durant l'exercici les iniciatives per ser part activa i compromesa de la recuperació. Des del darrer abril, tots els professionals del Grup compten amb una assegurança d'Hospitalització i Posthospitalització per COVID-19 subscrita per la mateixa entitat i les seves filials. D'altra banda, el 2020 l'entitat va facilitar la disposició gratuïta d'efectiu a caixers nacionals i internacionals i també l'ajornament sense cost en pagaments amb targetes de crèdit. A més, des del març del 2020 Banca March avança el pagament de les prestacions i prestacions per atur als seus clients.

La qualitat tècnica dels gestors de Banca March és, en part, fruit d'una política de recursos humans basada en la meritocràcia i el desenvolupament professional de la plantilla, una política que busca en tot moment fer efectiu el potencial del banc com a organització d'alt rendiment, orientada a resultats i recolzada en valors ètics com la responsabilitat, la competència, la meritocràcia i la banca responsable. Fruit d'això, el 2019, 2020 i 2021 Banca March s'ha convertit en l'únic banc espanyol que ha estat certificat com una gran empresa on treballar per dues de les consultores de referència en l'àmbit de la gestió de persones, Great Place to Work i Top Employers, que han destacat el model de gestió, la cultura de confiança i l'orgull de pertinença de l'entitat.

Banca March es consolida com una escola de formació de gestors de patrimonis com cap altra, i destaca per la important inversió en la formació dels seus professionals, que s'incorporen a l'entitat a través del Programa Talent i adquireixen un nivell de capacitació que els permet oferir assessorament tant al petit estalviador com a l'inversor més sofisticat. La inversió en formació per empleat a Banca March és molt superior a la mitjana del sector, fet que es tradueix en un servei al client excepcional. La totalitat dels professionals de Banca March s'han format en els últims cinc exercicis, amb un pla anual adaptat a les necessitats dels equips i al context de cada moment. En els últims anys ha estat especialment rellevant la formació relacionada amb l'assessorament, amb l'objectiu de disposar dels professionals més ben preparats del sector, amb certificacions en la matèria a escala internacional.

El 2013 es va engegar el Programa Talent per a llicenciats recents, amb altes competències professionals i domini d'idiomes. Als joves incorporats a través d'aquest programa se'ls assigna un mentor personal i se'ls dona formació específica en funció del seu perfil. L'entitat compta amb 157 joves professionals que han superat amb èxit el programa i formen part de la plantilla de Banca March.

Suport i assessorament a l'empresa familiar

En Banca Corporativa, Banca March se centra en empreses, empreses familiars i famílies empresàries, focalitzant la seva especialització en finançament alternatiu, direct lending, solucions de tresoreria a mida i cobertures de riscos. El model de negoci de Banca March, únic en el sistema financer espanyol, s'ha reafirmat en un entorn especialment complex per a les empreses, i especialment per a les empreses familiars, amb solucions que van més enllà dels serveis purament bancaris. El volum de negoci de la Unitat de Grans Empreses va créixer un 15,5 %; el nombre de clients, un 5 %; la inversió creditícia, un 12 %, i els recursos bancaris, un 37 %.

El desembre del 2020, Banca March va ser el primer banc europeu que va tancar un acord amb el Banc Europeu d'Inversions (BEI) per facilitar finançament avalat pel Fons Paneuropeu de Garantia (EGF), un dels instruments aprovats el darrer any per la UE per pal·liar l'impacte de la COVID-19. En virtut d'aquest i altres acords també formalitzats amb el BEI en la mateixa data, Banca March canalitzarà més de 600 milions d'euros a pimes i grans empreses espanyoles.

Així mateix, Banca March ha fet un pas més en el seu suport a empreses familiars i empresaris, a les Balears i a la resta de les geografies on l'entitat és present, impulsant i col·laborant activament en l'accés als ajuts previstos en el Fons de Recuperació Next Generation EU, per promoure la transformació digital i ecològica, facilitant i implicant-se en els projectes que fonamentin el seu paper crucial com a transformadors i dinamitzadors de l'activitat econòmica i de la creació d'ocupació. Les línies de treball consisteixen a: el finançament de projectes d'inversió per fer-los més atractius de cara a la recepció d'ajuts; la concessió de finançament pont fins a la recepció de les subvencions, i l'assessorament especialitzat a empreses en la selecció i presentació de projectes que puguin estar coberts per aquests fons.

L'entitat va posar en marxa l'any passat la Unitat de Turisme i Oci dins de l'àrea de Banca Corporativa, amb un servei molt especialitzat per al sector turístic i hoteler, reforçant els recursos i el model d'atenció a clients, així com l'oferta de valor. Fidels al compromís amb aquest sector, des d'aquesta unitat es va elaborar l'informe Els reptes financers del sector hoteler en el context de la COVID-19, que identificava els principals reptes futurs als quals s'enfronten les empreses i grups espanyols en aquest àmbit. Així mateix, s'ha posat en funcionament un projecte de finançament d'eficiència energètica del sector hoteler.

Banca March es manté al capdamunt del rànquing d'assessors registrats i col·locadors de programes de pagarés MARF i ECP a curt termini per a emissors corporatius espanyols. L'entitat va col·locar als mercats de capitals, a través de 34 programes assessorats, emissions per un import aproximat de 4.800 milions d'euros en instruments de curt termini (pagarés MARF i ECP), amb una quota de mercat del 59,7 % del saldo viu emès a MARF al tancament del darrer exercici. Ara l'objectiu és assolir el mateix lideratge al mercat de bons per a empreses mitjanes.

A més de participar en 22 operacions de finançaments sindicats per un import global de 3.300 milions d'euros, Banca March aferma així el seu compromís de convertir-se en un dels impulsors principals del finançament sostenible. L'entitat ha formalitzat en els últims mesos finançaments sostenibles per un total de 420 milions d'euros i, des de la Unitat de Solució de Finançament d'Actius, es desenvolupen projectes d'eficiència energètica amb companyies hoteleres.

La Unitat de Fusions i Adquisicions (M&A) ha estat especialment activa en el suport al creixement corporatiu d'empreses familiars, assessorant-les en operacions transfrontereres i immobiliàries. Es preveu un repunt de l'activitat de Fusions i Adquisicions davant la concentració de diversos sectors i la incorporació de fons d'inversió com a socis financers, amb l'objectiu d'afrontar la conjuntura econòmica.

Propostes de banca privada rendibles i innovadores

El Grup Banca March es manté a l'avantguarda de la innovació de productes de banca privada amb l'oferta de propostes rendibles més completa del sector per a tots els perfils d'estalviadors i inversors: coinversió, gestió discrecional de carteres (GDC) de valor afegit, fons alternatius, fons de fons de private equity, inversió sostenible, fons temàtics (March Asset Management) i productes d'estalvi a llarg termini especials per a clients de Banca Privada i Banca Patrimonial, com els Unit Linked desenvolupats per March Vida.

Pel que fa a l'activitat de coinversió en projectes d'economia real, en els quals Banca March comparteix amb els seus clients inversions en què participa amb el seu capital propi, durant el 2020 es van compartir quatre projectes per un import de 200 milions d'euros juntament amb més de 350 inversors. Concretament, es va superar l'objectiu de captació dels projectes T2 Energy Transition Fund, ELTIF creat en exclusiva per a Banca March per Tikehau Capital per oferir als clients oportunitats d'inversió en private equity amb enfocament en la transició energètica, i Oquendo IV, fons que concedeix finançament a empreses espanyoles de mida mitjana a través de préstecs mezzanine i altres instruments flexibles. Durant l'exercici també es va tancar el tercer projecte en infraestructures logístiques juntament amb Pavasal i es va invertir en sis actius hidroelèctrics a Portugal juntament amb Mirova, gestor d'infraestructures sostenibles de Natixis IM, Engie, una de les companyies energètiques més importants del món, i Crédit Agricole Assurances.

A principis de setembre del darrer any, el Grup va reforçar la seva oferta de coinversió amb la creació de March Private Equity, gestora de private equity, i va anunciar el llançament del fons de fons de private equity internacional March PE Global I, accessible per a una àmplia base d'inversors i primer d'una gamma de nous productes que amplien l'oferta de coinversió de l'entitat. L'objectiu de captació ja s'ha assolit, en superar-se els 240 milions d'euros compromesos per més de 560 clients en aquest programa. D'aquesta manera, Banca March consolida el seu objectiu d'ampliar la inversió en private equity a amplis grups d'inversors, gràcies al disseny d'una estratègia única de fons de fons que compta amb el compromís inversor i el suport accionarial del Grup, en un entorn en què els actius tradicionals s'han de combinar amb productes alternatius.

A la darreria del desembre, Banca March sumava més de 3.900 contractes amb servei de gestió discrecional de carteres (GDC) de valor afegit, cosa que va suposar un augment del 55 %, amb un patrimoni en carteres delegades de 1.210 milions d'euros, un 38 % més que a la darreria del 2019. Malgrat la gran complexitat de l'exercici com a conseqüència de la pandèmia, la GDC de Banca March va experimentar entrades netes de clients durant tots els mesos del 2020. Totes les carteres model van registrar rendibilitats positives al llarg de l'any, des del 3,3 % de la cartera de perfil més defensiu, exclusivament de renda fixa, fins al 30 % de Next Generation, l'estratègia basada en megatendències globals, els actius gestionats de la qual van créixer més d'un 140 %, fins a 220 milions d'euros i 4.500 clients. Les propostes d'inversió en actius alternatius, que el banc va incorporar a la seva oferta en la segona meitat del 2019 a través d'aliances amb K2 Advisors-Franklin Templeton (a través de GDC) i Banque Syz (fons de fons), acumulaven més de 160 milions d'euros sota gestió al tancament del darrer exercici, amb una alça del 80 % respecte de l'any anterior.

Després del llançament de Mediterranean Fund el 2019, Banca March va continuar desenvolupament una proposta robusta al voltant de les tendències que marcaran els propers anys, la sostenibilitat, amb el llançament de dos fons de renda variable global —en els quals es té en compte l'impacte positiu de les inversions, mesurat d'acord amb els 17 objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides— de la mà de gestores globals líders, com ara CPR-Amundi per a la inversió d'impacte. Aquestes estratègies van tenir una gran acollida i gestionaven 65 milions d'euros al tancament de l'exercici.

March Asset Management (AM) és la gestora del Grup i una de les seves peces estratègiques. Amb un patrimoni gestionat de 5.000 milions d'euros a 31 de desembre del 2020, manté el seu lideratge en l'àmbit dels fons temàtics amb The Family Businesses Fund, Vini Catena i Mediterranean Fund, fons que inverteix en empreses vinculades a l'economia dels oceans, així com a la gestió i el tractament de l'aigua, i destina el 10 % de la comissió de gestió a projectes de recuperació i preservació dels recursos del mar. El 2020 va obtenir una rendibilitat acumulada del 10,55 %, superior a la de l'índex de referència, situant-se entre els fons líders de la seva categoria i acumulant una rendibilitat positiva des del seu llançament fins al tancament de l'any passat del 18,20 %.

Al seu torn, March AM se situa en la quarta posició del mercat espanyol per volum total de SICAV, amb 2.119,8 milions d'euros gestionats en aquest tipus d'instrument a la darreria del 2020. Les tres SICAV institucionals que gestiona són productes tradicionals líquids de coinversió i un dels senyals d'identitat de Banca March.

Torrenova és la SICAV més gran d'Espanya, amb 907,8 milions d'euros de patrimoni gestionat a la darreria del desembre del 2020. Va ser creada fa més de 20 anys com a instrument d'inversió dels accionistes del banc i hi participen en l'actualitat 4.466 clients. Bellver (348,3 milions d'euros de patrimoni gestionat i 2.604 partícips) i Lluc (182,6 milions i 1.357 partícips) completen aquest grup de productes. Els tres casos són un model de SICAV singular, al qual qualsevol dels nostres clients pot accedir amb una inversió mínima d'una acció per tal de beneficiar-se d'igual manera dels rendiments oferts per aquests instruments financers.

Entre els productes de previsió gestionats per March AM destaca el reforç de la gamma de plans de pensions de cicle de vida, en què la distribució de la cartera s'ajusta al perfil inversor dels partícips a mesura que es va apropant la data de jubilació, amb una disminució de la volatilitat i l'exposició a actius de més risc i un augment del pes dels més conservadors. El juny del 2020 es va posar en marxa March Generación X PP, dissenyat per proporcionar als estalviadors de la generació X —especialment, els nascuts entre 1970 i 1980— una rendibilitat i un risc adequats a les seves necessitats per a cada etapa de la vida, i al novembre, March Babyboomer PP, per donar resposta a les necessitats d'estalvi a llarg termini dels integrants de l'anomenada generació dels baby boomers, és a dir, els nascuts a la dècada de 1960 .

BANCA MARCH – GRUP CONSOLIDAT

COMPTE DE PÈRDUES I GUANYS 31/12/2020 31/12/2019 Variació
Import* %
Marge d'interessos 153,2 154,1 (0,9) -0,6
Marge brut 379,3 424,1 (44,8) -10,6
Resultat de l'activitat d'explotació 98,3 146,4 (48,1) -32,9
Resultat atribuït 69,7 125,1 (55,3) -44,3%

*Importe en millones €  

BALANÇ 31/12/2020 31/12/2019 Variació
Import* %
Préstecs i bestretes  8.747,6 7.929,0 818,6 10,3
Recursos Totals 11.152,3 10.728,3 424,0 4,0
Deposits de la clientela 8.615,6 8.277,5 338,1 4,1
Patrimoni net 1.963,7 1.947,3 16,4 0,8
Total actiu 17.236,2 16.435,6 800,6 4,9

*Importe en millones € 

Principales ratios

Mora 31/12/2020 31/12/2019
Rátio de morositat 1,62% 1,82%
Rátio de cobertura 58,89% 54,87%
Capital 31/12/2020 31/12/2019
Rátio de solvència 18,43% 16,15%
Tier 1 18,43% 16,15%

Cercador de notícies

Fi del contingut principal