Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Cartera Bellver SICAV

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosCartera Bellver SICAV

Comença el contingut principal

Cartera Bellver, SICAV, S.A.

Protecció de patrimoni i creació de valor dins d'un entorn de riscos controlats.

Què és?

Una de les tres SICAV* institucionals gestionades per March Gestión de Fondos destinada a un perfil de risc moderat en les seves inversions per obtenir a canvi una revaloració superior a mitjà i llarg termini.

Estratègia global mixta, en la qual normalment el 50% de la cartera procura batre els principals mercats borsaris globals amb una volatilitat inferior, i l'altre 50% de la cartera cerca obtenir un diferencial de rendibilitat superior a l'EURIBOR.

La inversió en renda fixa s'efectua en actius d'emissors, tant públics com privats, de solvència elevada i té una durada mitjana d'1 any.

En renda variable, inverteix en companyies tant nacionals com europees i americanes amb fonamentals sòlids i una rendibilitat per dividend atractiva.

Per què invertir?

El seu objectiu d'inversió és la protecció de patrimoni i la creació de valor dins d'un entorn de riscos moderat.

Es duu a terme una gestió dinàmica en l'assignació d'actius per modular l'exposició a renda variable en funció de l'entorn de mercat.

No se segueix cap índex de referència a l'hora de determinar pesos de companyies, sectors o països.

Quadres de risc

RISC

Menor risc Major risc

1 2 3 4 5 6 7

HORITZÓ D'INVERSIÓ

Anys

1 2 3 4 5 6 7

ESTIL

Capitalizació Passiu Valor Mescla Creixement
Baixa        
Mitja        
Alta        
Totes        

Dades rellevants

ISIN  ES0116561038

DIVISA EUR

COMISSIÓ GEST.  1,00%

SUSCRIPCIÓ MÍN. 1 PART.

DATA LLANÇ.  27-feb-1998

DOMICILI  ESP

CUSTÓDIA  B. March

INFORMACIÓ LEGAL

Informació legal de SICAV

Responsables de gestió

Juan Berberana Fernández de Murias
Gestor SICAV Institucionals

Juan inicià la seva carrera professional el 1989 com a auditor i consultor a Arthur Andersen (avui Deloitte) i s’especialitzà en el sector financer. El 1994 s’incorporà a AB Asesores com a analista responsable del sector financer espanyol i europeu i va rebre diversos premis de revistes internacionals especialitzades (Euromoney, Institutional Investors). El 1999 fou nombrat Soci Director d’Anàlisi de Renda Variable de Fortis Bank España, on mantingué responsabilitats tant a nivell local com internacional. A l’any 2003 reconduí la seva trajectòria a l’àmbit de la gestió d’inversions i passà a ser responsable del Family Office d’Alfredo Lafita. El 2006 el nombraren Conseller de Banco Madrid Gestión de Activos. Des de 2006 és responsable de la gestió de les SICAVs institucionals de March Gestión de Fondos (Torrenova, Bellver i Lluc).

   Juan Berberana és llicenciat en Ciències Empresarials per la Universidad Complutense de Madrid i Auditor Oficial de Comptes pel REA (inscrit en el ROAC com no exercient). És, a més, Professor Associat per la Universidad Carlos III de Madrid des de l’any 2003.

Carlos Acitores Peñafiel
Gestor SICAV Institucionals

Juan Carlos inicià la seva carrera professional en el departament d’anàlisi d’Arthur Andersen Corporate Finance i de finançament d’Argentaria (Banco Exterior de España i Banco de Crédito Local). Posteriorment s’incorporà a Ahorro Corporación com a analista d’inversions borsàries i liderà l’equip de companyies de tecnologia, mitjans de comunicació i telecomunicacions; a continuació, va ser responsable de la gestió de fons europeus de renda variable. Abans de formar part de l’equip de gestió de March A.M. com a cogestor de les SICAV Institucionals, treballà a la gestora britànica Threadneedle Investments amb la funció de vendes institucionals per a la península ibèrica i Llatinoamèrica.

Juan Carlos Acitores és llicenciat en Ciències Empresarials i Dret per la Universidad Pontificia de Comillas (ICADE E-3).

Fi del contingut principal