Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Juan March de la Lastra

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosJuan March de la Lastra

Comença el contingut principal

Sr. Juan March de la Lastra
President Executiu de Banca March

Juan March de la Lastra és President Executiu de Banca March S.A. des del mes de juliol de 2015. El Consell d’Administració de l’entitat acordà el seu nomenament per a substituir Carlos March Delgado, que mesos abans anuncià la seva decisió de deixar el càrrec que havia ocupat des de 1974.

La trajectòria professional de Juan March de la Lastra, iniciada el 1995, ha estat sempre vinculada al sector financer. Després de finalitzar els estudis d’Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat Carlos III de Madrid, s’incorporà a l’àrea de Mercats de J.P. Morgan, on dugué a terme funcions a Londres i Madrid.

La seva arribada a Banca March es produí a l’any 2000. Fins al seu nomenament com a President Executiu de l’entitat, Juan March de la Lastra va ocupar diversos càrrecs com els de Director General i President de March Gestión de Fondos i de March Gestión de Pensiones, Conseller d’Artá Capital, i Vicepresident Executiu de Banca March des del 2009 fins al 2015.

Juan March de la Lastra és també Vicepresident de Corporación Financiera Alba, participada en un 15% per Banca March, Conseller de Viscofán i Patró de la Fundación Juan March.

Entre els anys 2014 i 2016 va cursar el programa executiu Owner and President Management Program (OPM) de la Harvard Business School.

Juan March de la Lastra considera que el focus de tota l’activitat de Banca March ha d’estar en el client. Per això destaca l’essència de Banca March com un creixement conjunt “que implica compromís, exigència, esforç, integritat i ambició, requisits per a donar un valor afegit diferencial, únic i de qualitat”. L’objectiu d’excel·lència en l’activitat diària per part dels professionals de Banca March és un altre dels pilars per aconseguir l’objectiu de ser “per a persones i empreses, una referència clara com a proveïdor d’assessorament i serveis financers”.

Fi del contingut principal