Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

05/12/2017

World Finance ha escollit Banca March com a millor entitat de banca privada a Espanya del 2017

  • Els guardons que concedeix aquesta publicació especialitzada en economia i finances són un reconeixement a les entitats financeres més importants del món. 
  • World Finance ha premiat Banca March per la fermesa del seu model de negoci de banca privada i gestió de patrimoni.

La publicació internacional World Finance ha escollit Banca March com a millor entitat de banca privada espanyola del 2017 (Best Private Bank in Spain 2017). Després d'una anàlisi exhaustiva del sector bancari espanyol, el jurat ha reconegut la fermesa del seu model de negoci de banca privada i gestió de patrimoni.

És el vuitè any consecutiu que Banca March aconsegueix aquest premi, tot un reconeixement a les entitats financeres més importants del món. El jurat ha valorat especialment l'activitat que Banca March desenvolupa en l'àmbit privat, així com la fermesa del seu model de negoci, que es basa en unes ràtios financeres consistents. L'entitat compta amb una de les ràtios de solvència més elevades (un 18,9 % al setembre), la ràtio d'impagaments més baixa del sector (un 3,46 %) i un dels nivells de liquiditat més alts d'Europa (114,8 %), de manera que pot continuar creixent sense recórrer a finançament extern. La solidesa de la proposta de valor de Banca March també té el reconeixement de l'agència de qualificació creditícia Moody's, que al maig va elevar la qualificació del deute a llarg termini de l'entitat fins al nivell A3, el més alt del sistema financer espanyol.

Pel que fa al negoci de banca privada i patrimonial de Banca March, que és prioritari al seu pla estratègic, l'objectiu és esdevenir-ne el principal referent al mercat espanyol; la seva evolució constant ha afavorit el reconeixement del jurat. Durant els nou primers mesos del 2017, el negoci va registrar un fort impuls i va superar els objectius que l'entitat havia establert. El nombre de clients d'aquest segment va créixer un 18,7 % respecte del mateix període de 2016; el volum de negoci es va incrementar un 13,4 %, i els recursos fora de balanç en aquesta àrea van avançar un 15,9 %.

José Luis Acea, conseller delegat de la firma, va afirmar el següent: "Aquest guardó és el reconeixement a la consolidació del nostre model de negoci especialitzat en banca privada a Espanya. L'avala el volum de negoci i la confiança dels nostres clients, que cerquen un assessorament de confiança i personalitzat. En aquest segment, que inclou l'objectiu estratègic de creixement de Banca March, és on volem esdevenir un referent del sector mitjançant uns resultats sòlids, els nostres productes de coinversió i un servei al client excel·lent".

L'assoliment per vuitè any consecutiu dels World Finance Banking Awards se suma a la llista d'altres reconeixements anteriors que ha rebut Banca March, com ara els Global Banking & Finance Awards de la revista The European, que va escollir Banca March com a millor entitat bancària privada d'Espanya els anys 2014, 2015, 2016 i 2017. Els IAIR Awards també van reconèixer Banca March com a millor entitat europea de banca privada dels anys 2013 i 2014 a causa del seu creixement sostenible.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal