WhatsApp Banca March

Comença el contingut principal

Doneu-vos-hi d'ALTA en el 670 779 997

Voleu rebre informació de Banca March a través de WhatsApp?

Banca March us ofereix informació d'interès sobre l'evolució dels mercats o notícies rellevants de l'entitat a través d'una llista de distribució de WhatsApp. A través d'aquest canal de difusió podreu estar al dia de les notícies principals que influeixen en l'evolució dels mercats i rebre els informes que els nostres experts elaboren periòdicament.

Com us hi podeu apuntar?

És molt senzill, només heu de seguir aquests tres passos:

1r

Deseu el número 670 779 997 a l'agenda del telèfon mòbil.

2n

Envieu a aquest número un missatge de WhatsApp amb la paraula ALTA.

3r

Quan s'hagi registrat el vostre missatge, us enviarem un missatge de benvinguda. A partir d'aquest moment rebreu al mòbil tota la informació.

També podeu escanejar el codi QR següent i iniciar el procés de registre de manera immediata:

Com us en podeu donar de baixa?

Podeu donar-vos de baixa de la llista en qualsevol moment. Només haureu d'enviar un missatge amb la paraula BAJA (BAIXA) a través de la mateixa plataforma.

Automàticament us donareu de baixa i deixareu de rebre els missatges.

Normes de funcionament

  • Aquest canal és una llista de difusió de WhatsApp. Això vol dir que el vostre telèfon mòbil no apareixerà en cap llistat o grup, ningú no el podrà veure. Rebreu els missatges, però ni Banca March ni cap altra persona que estigui dins de la llista de distribució podrà veure o obtenir el vostre número de telèfon.
  • Com que és una llista de distribució i no un grup, no es pot contestar als missatges rebuts ni es poden enviar missatges al contacte de Banca March, ja que no s'obtindrà resposta. Aquest canal només permet rebre informació.
  • No es pot incloure el contacte de WhatsApp de Banca March a cap grup.
  • Subscriure's al servei suposa l'acceptació de totes aquestes normes de funcionament.

El responsable del tractament de les vostres dades serà Banca March, SA, amb CIF A-07004021 i domicili social a l'avinguda d'Alexandre Rosselló 8, Palma de Mallorca, Illes Balears, Espanya. La finalitat del tractament serà remetre-us comunicacions comercials (sobre la base de l'interès legítim de Banca March), notícies de l'entitat i informes periòdics sobre mercats i situació financera. Les vostres dades (número de telèfon) no es compartiran amb altres entitats, i s'obtindran directament mitjançant l'enviament per part vostra del missatge d'alta al contacte facilitat per Banca March, SA. Podreu accedir, rectificar, suprimir i exercir la resta de drets indicats a la informació ampliada a través de l'adreça: atencion_cliente@bancamarch.es. Així mateix, podreu posar-vos en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades de Banca March a través de l'adreça electrònica següent: dpo@bancamarch.es Per obtenir més informació pel que fa a la protecció de les vostres dades personals, podeu consultar la informació ampliada sobre la Política de Protección de Datos o sol·licitar-ne una còpia en paper a qualsevol de les nostres oficines.

Final del contingut principal

.