Treballeu amb nosaltres

Comença el contingut principal

Som una de les millors empreses per treballar. I som l'únic banc a aconseguir-ho!

Us agradaria treballar a l'única entitat financera de propietat 100 % familiar a Espanya?

#SomosBancaMarch

Banca March té un model de negoci no replicable basat en la prudència i en les relacions a llarg termini, especialitzat en el negoci de banca privada i patrimonial, l'assessorament a empreses i amb una vinculació especial amb les empreses familiars i les famílies empresàries.

Treballar a Banca March implica formar part d'un banc que, amb més de 90 anys d'història, manté la seva propietat 100 % familiar.

Compartim valors amb els nostres professionals

Un banc excel·lent requereix professionals excel·lents. La consolidació i l'èxit del nostre model de negoci són possibles gràcies a la visió de llarg termini amb els nostres professionals, que comparteixen uns valors irrenunciables:

  • Integritat: a Banca March creem relacions properes i de llarg termini, per això som l'entitat MÉS BEN VALORADA pels nostres clients en satisfacció global amb el seu gestor i oficina. A més, ens situem en primera posició en intangibles de relació(1) i de marca.(2)*
  • Compromís: invertim amb els nostres clients a través de la COINVERSIÓ. Compartim la nostra experiència i coneixements per continuar creixent al costat dels nostres professionals i clients.
  • Exigència: mantenim unes ràtios financeres sòlides, per això som considerats un dels bancs més solvents d'Europa i una de les entitats amb el ràting més elevat del sistema financer espanyol.
     
  • Esforç: Banca March té més de 90 anys d'èxit. Som un referent en la gestió de patrimonis i l'assessorament a empreses. Som un banc de Banca Privada i no la secció de Banca Privada d'un banc.**
  • Ambició: després de la nostra llarga història, encara som l'únic banc de propietat 100 % familiar dins l'entorn financer espanyol, la qual cosa ens permet no estar subjectes a les urgències i oscil·lacions del mercat que pateixen les entitats cotitzades i guiar-nos exclusivament pels interessos dels nostres clients.
     

El nostre equip humà està integrat per professionals altament qualificats en tots els negocis especialitzats en els quals Banca March desenvolupa la seva activitat: Banca Privada, Banca Patrimonial i Banca Corporativa, amb un enfocament molt centrat en l'assessorament empresarial, especialment a empreses familiars i famílies empresàries.

A Banca March ens preocupem sempre pel creixement professional dels nostres empleats. El 100 % dels professionals de Banca March ha rebut formació en els darrers anys. Així mateix, s'ha implantat un programa formatiu sobre assessorament i informació financera per a tots, superant les directrius de MiFID II i apostant per certificacions externes a escala europea, com les d'EFPA España.

*Font: Stiga - Acumulat quart trimestre 2018.

** Font: World Finance Banking Awards 2017.

(1) Ponderat amb els atributs de solidesa i solvència, modernitat i compromís social.

(2) Ponderat amb els atributs de transparència, confiança i personalització.

Reconeguts com a gran empresa per treballar a Espanya i Europa

Un cop més, Banca March es l’únic banc que es troba entre les 5 millors empreses per a treballar a Espanya i obté el reconeixement Best Workplaces 2023.

A Banca March hem estat reconeguts per diverses entitats certificadores, a nivell nacional i internacional, com a una gran empresa per treballar per les excel·lents condicions ofertes als nostres professionals.

La consultora independent Great Place to Work® (GPTW) ha destacat a Banca March el 2021 com a una de les 10 millors empreses en el Best Workplaces Espanya, i el 2022 i 2023, com una de les 5 millors. Així mateix, també ha reconegut a l’Entitat en el Best Workplaces Europa, rànquings de referència a nivell nacional i internacional de les millors empreses per treballar.

Banca March és l’únic banc espanyol de la llista, fet que el col·loca com l’entitat líder quant a la gestió de persones.

logo certificado Great Place to Work 2023          logo certificado Best Workplaces in Europe 2022          Logo certificado Best Workplaces in Europe 2024

La consultora GPTW també ha certificat a Banca March com a Gran Empresa per Treballar durant quatre anys consecutius (2019, 2020/2021, 2022 i 2023) per la nostra cultura de confiança i d’alt rendiment, on les persones compleixen els objectius i treballen com un equip, en família i amb un ambient laboral positiu. La certificació de la consultora exigeix a les empreses el compliment d’estàndards elevats d’excel·lència en el desenvolupament i la gestió de persones, amb un model homogeni per als prop de 60 països dels sis continents on té presència.

També, i per sisè any consecutiu, la consultora Top Employers ha atorgat a Banca March la certificació com a excel·lent empresa per treballar, del 2019 al 2024. Les oportunitats reals de desenvolupament i formació, el sentiment d'unitat, el tractament personalitzat, la recerca de la millora constant, la proximitat, el lideratge inspirador i el clima laboral són algunes de les característiques que ha destacat i valorat la consultora per certificar-nos com Top Employer en els últims anys. Top Employers Institute és l'autoritat global de certificació de l'excel·lència en les condicions que les organitzacions ofereixen als seus empleats. El programa ha certificat i reconegut 2.300 Top Employers a 121 països/regions dels cinc continents.

Aquests reconeixements són el resultat de fomentar una cultura participativa que persegueix la meritocràcia i la promoció interna, on els professionals es situen en el centre de la nostra estratègia corporativa. Així mateix, es busca sempre la consecució d'un excel·lent lloc per treballar, promovent i respectant els valors corporatius, per tal d'impulsar i fer realitat la nostra missió centenària: el Creixement Conjunt.

Volem conèixer-vos

Si treballeu amb nosaltres formareu part d'una empresa familiar amb més de 90 anys d'història que advoca decididament pel creixement conjunt de clients, empleats i accionistes, i on podreu desenvolupar les vostres aptituds i prosperar professionalment en un entorn excepcional per a l'exercici de les vostres funcions.

Feu-nos arribar el vostre Currículum

Si us interessa formar part de la nostra entitat, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i fer-nos arribar el vostre currículum.

Mitjançant l'enviament del currículum i la resta de documents que considereu pertinent a la següent adreça de correu electrònic: curriculum@bancamarch.es, s'entén que esteu d'acord amb el tractament de les vostres dades personals contingudes en els documents enviats. La finalitat del tractament és poder gestionar la vostra sol·licitud per ocupar un lloc de treball a Banca March, S.A. o a qualsevol de les Entitats del seu Grup. Per la vostra part, us responsabilitzeu de la veracitat de les dades personals que faciliteu a Banca March, S.A. i de mantenir-les degudament actualitzades.

El responsable del tractament de les vostres dades personals serà Banca March, S.A. (d'ara endavant, el “Banc”) amb domicili social a l'Avinguda Alexandre Rosselló núm. 8, Palma de Mallorca, Illes Balears, Espanya. El Banc tractarà les vostres dades personals per a la gestió de la vostra candidatura a un lloc de feina, amb la finalitat de realitzar un procés de selecció per a una possible contractació laboral al Banc o a les altres Entitats del Grup Banca March, S.A. En cas que no sigueu elegit per al lloc per al qual us postuleu en el procés de selecció, el Banc conservarà les vostres dades personals durant un termini màxim de 24 mesos amb la finalitat d'oferir-vos noves oportunitats per treballar amb nosaltres. Un cop finalitzat aquest termini, les vostres dades personals seran eliminades. El Banc, que obté les vostres dades directament de la informació que ens faciliteu a través del Curriculum Vitae, les compartirà amb les societats del Grup identificades perquè valorin la vostra candidatura a possibles llocs de treball d'acord amb el vostre perfil (no es realitzaran transferències internacionals de dades). Per a més informació respecte a la protecció de les vostres dades personals, podeu consultar la informació ampliada sobre la Política de Protecció de Dades o sol·licitar-ne una còpia en paper a qualsevol de les nostres oficines. Podreu accedir, rectificar, suprimir així com exercitar la resta de drets indicats a la informació ampliada a través del correu: atencion_cliente@bancamarch.es. Així mateix, podreu contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de Banca March a la següent adreça electrònica: dpo@bancamarch.es.

Final del contingut principal

.