The Family Businesses Fund

Comença el contingut principal

Menys risc
Potencialment menys rendiment
1
2
3
4
5
6
7
Més risc
Potencialment més rendiment

La categoria "1" no significa que la inversió estigui exempta de risc

En temps difícils, les empreses familiars són les millors supervivents.

Què és?

The Family Businesses Fund permet invertir en empreses familiars cotitzades a escala global.

Dins de l'àmbit de companyies que estan en mans d'una mateixa família, amb els seus integrants involucrats en el negoci i amb la intenció de transmetre el control a generacions futures, Banca March se centra a seleccionar empreses de qualitat que presentin valoracions atractives, bons fonaments i trets singulars que les diferenciïn dels seus competidors. En definitiva, negocis familiars que suposin una bona oportunitat de compra.

Aquest fons no segueix cap índex de referència: la distribució tant sectorial com regional depèn de la selecció de valors del gestor i en cap cas de la composició de l'índex.

Es tracta d'una gestió activa en què la inversió es realitza únicament en aquelles companyies que tenim la convicció que, a llarg termini, generaran valor.

Per què invertir?

El valor intrínsec de les companyies familiars (la seva visió a llarg termini, lleialtat, motivació, baix endeutament, etc.) les converteixen en un bé fiable en moments de crisi econòmica, una característica que volem incorporar al nostre fons.

L'experiència del Grup Banca March, l'únic banc espanyol de propietat 100 % familiar, i el seu historial llarg i ple d'èxit, avalen aquesta tesi.

Responsables de gestió

imagen biografía Antonio López SilvestreANTONIO LÓPEZ SILVESTRE
Responsable de Renda Variable Europea i Espanyola

Antonio va iniciar la seva carrera professional a Beta Capital SVB - Fortis Bank España, primer com a analista de companyies d'infraestructura i cícliques per posteriorment convertir-se en director d'Anàlisi i de la cobertura d'Utilities espanyoles. Anteriorment va treballar a Exane BNP Paribas com a director de MidCaps Espanyoles i responsable de la sucursal a Espanya. Ha obtingut unes posicions excel·lents en els rànquings d'analistes tant equip (5a posició a Espanya i Portugal el 2011; 6a el 2012) i com individuals (2n analista espanyol el 2011, 7è el 2021) d'Extel.

Antonio té un MBA de l'IESE – Universitat de Navarra i una llicenciatura en Economia i Direcció d'empreses per la Universitat Complutense de Madrid. Addicionalment, ha realitzat diversos programes i cursos de postgrau, entre ells un programa de Valoració d'Empreses a la Harvard Business School i un programa de Value Investing a la Columbia Business School.

imagen biografía Francisco Javier Pérez FernándezFRANCISCO JAVIER PÉREZ FERNÁNDEZ
Responsable de Renda Variable Global

Javier va iniciar la seva carrera professional en el departament comercial de Crédit Lyonnais. Posteriorment, a Banco Banif, va ser responsable de contractació de renda variable internacional, fins a la seva incorporació l'any 2000 a March Asset Management com a gestor de renda variable global. Ha estat destacat com un dels millors gestors de renda variable global per la revista Inversión i ha estat qualificat amb AA per la publicació britànica Citywire.

Javier és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Complutense i diplomat per l'Institut Espanyol d'Analistes Financers (Certified European Financial Analyst). A més, és diplomat en "Value Investing and Search For Value" per l'Ivey Business School de Toronto, al Canadà.

Dades rellevants

Horitzó d'inversió

Anys
1
2
3
4
5
6
7

Estil

Capitalització Passiu Valor Mescla Creixement
Baixa        
Mitjana        
Alta        
Totes   Capitalización: Todas. Estilo: Valor    

Dades

  • ISIN LU0701410861
  • DIVISA EUR
  • COMISSIÓ DE GEST. 2%
  • DATA LLANÇ. 22-feb-2012
  • DOMICILI LUX
  • CUSTODI RBC INVESTOR & TREASURY SERVICES

Consulta la nostra Informació legal de fons

Final del contingut principal

.