Termes i condicions d'ús

Comença el contingut principal

Banca March, SA informa els usuaris sobre els termes i les condicions d'ús de les diferents xarxes socials oficials en les quals l'Entitat té una presència activa.

Servei d'ajuda i Atenció al Client

Aquests canals s'utilitzaran per escoltar, informar i donar a conèixer millor la nostra Entitat als usuaris. No són canals d'atenció al client. Si voleu fer una consulta, presentar una queixa o reclamació, o comunicar una incidència, us podeu adreçar a qualsevol dels nostres centres d'ajuda especialitzats per a aquests casos:

Termes i condicions d'ús de les xarxes socials

L'objectiu principal és fomentar les xarxes socials com a canals d'informació, sempre des del respecte entre tots els usuaris. Per això, Banca March, com a administrador únic, es reserva el dret d'eliminar, sense dret a rèplica, qualsevol aportació que:

 • Incorpori dades de tercers sense la seva autorització.
 • Consideri il·legal, irrespectuosa, amenaçant, infundada, calumniosa, inapropiada, èticament o socialment discriminatòria o laboralment reprotxable o que, d'alguna manera, pugui ocasionar danys i perjudicis materials o morals al Grup Banca March, els seus empleats, col·laboradors o tercers.
 • Contingui qualsevol tipus de recomanació relativa als mercats de valors, informació privilegiada o material publicitari o de propaganda, personal o en benefici de tercers, ja siguin persones físiques o jurídiqes.
 • Sigui redundant.
 • No estigui relacionada amb la finalitat de la pàgina.

Seguidament, com a usuari, podreu trobar les regles bàsiques que heu de respectar. Si us plau, llegiu atentament les normes d'ús següents abans de començar a participar-hi:

 • Respecte: cal tractar tots els usuaris amb respecte. El llenguatge utilitzat ha de ser correcte i apropiat. No es tracta d'un àmbit per desqualificar tercers.
 • Fòrum públic: cal tenir present que qualsevol informació, comentari o dada que publiqueu als nostres perfils serà vist per qualsevol usuari de la xarxa social i per l'Entitat mateixa. Per això, els vostres comentaris han d'aportar valor a la resta d'usuaris i ser reals. Totes les contribucions que feu podran ser reproduïdes en qualsevol altre mitjà (en línia i fora de línia), indicant-ne la procedència.
 • Publicació del contingut: el contingut que publiquem als perfils socials es pot descarregar o compartir en altres xarxes. L'ús del material podrà ser tant públic com privat.
  La informació no s'haurà de considerar en cap cas com a assessorament, recomanació de compra o venda, o negociació sobre qualsevol dels productes, vehicles d'inversió o serveis que oferim.
  Tampoc no es podrà entendre com a assessorament professional ni us podreu acollir al que s'exposa en aquests documents a l'hora de fer una inversió.
  En cas que l'usuari sigui client de Banca March, SA, no s'admetran instruccions dirigides a la banca a través d'aquest canal.
  No podeu fer ús dels nostres perfils per publicar publicitat, fer negoci, lucrar-vos, buscar feina, etc. Les aportacions dels usuaris hauran d'estar adreçades a fer comentaris o crear fòrums sobre la informació facilitada o exposada per l'Entitat.
 • Privacitat: mai no us sol·licitarem les claus d'accés a la Banca a Distància (banca en línia), el número de targeta, les credencials personals, etc. a través dels mitjans socials, ni tampoc us facilitarem o enviarem les claus a través de correu electrònic, SMS o trucada telefònica.
  Els símbols o logotips registrats per la nostra marca són titularitat del Grup Banca March i cal respectar-los i no utilitzar-los de manera indeguda.
  S'entén que Banca March es reserva els drets de propietat intel·lectual i industrial de tot el contingut que publiquem als mitjans socials.

Responsabilitat i garantia de Banca March

Banca March, les seves sucursals i els seus administradors, empleats i personal autoritzat no estan subjectes en cap cas a cap responsabilitat per qualsevol tipus de perjudici, pèrdua, reclamació o despesa, tant si procedeixen de l'ús d'aquests mitjans socials com si no és així, per la informació adquirida o accedida per o a través d'aquests mitjans, per virus informàtics, per fallades operatives, interrupcions en el servei o en la transmissió, o per errors en la línia. L'ús de les xarxes socials, tant per connexió directa com per enllaç o altre mitjà, constitueix un avís a qualsevol usuari que es poden produir les circumstàncies esmentades.

Banca March no es fa responsable de les opinions difoses als perfils dels nostres mitjans socials ni tampoc assumirà cap garantia sobre l'autenticitat, l'exactitud o l'actualització de les informacions que s'hi contenen.

Banca March es reserva el dret de modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut d'aquests perfils, els enllaços o la informació obtinguda a través d'ella, sense necessitat d'avís previ.

El Grup Banca March no es fa responsable dels llocs web no propis als quals es pot accedir mitjançant enllaços ("links") des d'aquests perfils ni de cap contingut posat a la vostra disposició per tercers.

En cas de dubte o sol·licitud d'aclariments relacionats amb la navegació, el contingut o l'accés, agrairem a l'usuari que es posi en contacte amb l'administrador del perfil.

Final del contingut principal

.