Saltar navegació. Anar directament al contingut principal

Riscos y Assegurances: March RS

Comença el contingut principal

Qui som?

Des de 1939, l'experiència, el coneixement i una alta especialització en la gestió de riscos i assegurances ens distingeixen com un dels principals brokers d'assegurances a Espanya. Fidels als nostres valors, a March Risk Solutions aportem les millors solucions independentment del sector d'activitat dels nostres clients i del lloc al món on decideixin operar.

Acompanyem els nostres clients siguin on siguin, a través d'una gran xarxa internacional dotada de més agilitat i flexibilitat, en què les necessitats del client prevalen sobre la resta de factors, permetent-nos oferir el millor servei a qualsevol part del món. I sempre creant serveis i productes de valor afegit real, amb enfocaments innovadors i creatius, que oferim sempre de manera independent. 

Som Independents

Som la primera corredoria d'assegurances de capital totalment espanyol, el 100 % del qual pertany al Grup Banca March.

Aquesta independència de tercers ens permet anteposar els interessos dels nostres clients i prendre decisions de manera unilateral, àgil i flexible en funció de les seves necessitats. 

Som Flexibles

Les necessitats del client prevalen sobre la resta de factors, permetent-nos cercar i oferir el millor servei a qualsevol part del món.

Triem els millors socis en funció de les necessitats dels nostres clients i en què la possibilitat de canvi sempre és una opció, la qual cosa suposa un factor diferencial difícilment de trobar en el mercat.

Som Qualitat

Ens hem fixat els estàndards més alts d'excel·lència i qualitat del servei i millorem permanentment l'eficiència dels nostres sistemes i processos.

Invertim en l'especialització dels nostres recursos humans i materials adaptant-nos a la dimensió del client i de la seva activitat econòmica, per aconseguir l'excel·lència dels serveis i processos.

Som Compromís

Som un referent del sector, amb més de 80 anys donant servei de gerència de riscos i assegurances a les empreses de manera local, amb abast global.

Més del 95 % dels nostres clients renova cada any la seva confiança en March RS gràcies al nostre model de negoci i compromís, la qual cosa es tradueix en una taxa de satisfacció i un NPS per damunt del mercat. 

Àrees d'especialització


  • Indústria i serveis

  • Marítim i aviació

  • Construcció i energia

  • Oci y turisme

  • Riscos financers

  • Previsió social

  • Flotes

Final del contingut principal

.