March Vini Catena

Comença el contingut principal

Menys risc
Potencialment menys rendiment
1
2
3
4
5
6
7
Més risc
Potencialment més rendiment

La categoria "1" no significa que la inversió estigui exempta de risc

El primer fons d'inversió sobre la cadena de valor del vi.

Què és?

El fons d'inversió March Vini Catena aposta per companyies cotitzades relacionades amb la cadena de valor del vi a escala global.

No es tracta d'una inversió en vi físic, sinó en negocis immersos en l'univers vinícola, relacionats amb la cadena de valor del vi. Banca March se centra a seleccionar companyies amb biaix de capital alt, amb fonaments adequats i trets singulars que les diferenciïn dels seus competidors; en definitiva, busca opcions que es presentin com una bona oportunitat de compra.

Aquest fons no segueix cap índex de referència.

Per què invertir?

El vi de qualitat està experimentant una tendència global a l'alça, amb una demanda cada cop més gran mentre que l'oferta continua sent reduïda. Aquesta situació suposa una oportunitat molt interessant per a l'inversor.

Les característiques prèmium de la majoria de les companyies que operen en aquest sector fan que es tracti una inversió molt defensiva en comparació de la renda variable global.

La perspectiva mundial sobre la demanda del vi de qualitat fa que les empreses presents en aquest sector puguin tenir un comportament positiu a llarg termini, tant a països desenvolupats com emergents.

El fons March Vini Catena presenta una baixa correlació amb la borsa i una volatilitat menor que la renda variable global en general.

Responsables de gestió

Foto biografía de Antonio López SilvestreANTONIO LÓPEZ SILVESTRE
Responsable de Renda Variable Europea i Espanyola

Antonio va iniciar la seva carrera professional a Beta Capital SVB - Fortis Bank España, primer com a analista de companyies d'infraestructura i cícliques per posteriorment convertir-se en director d'Anàlisi i de la cobertura d'Utilities espanyoles. Anteriorment va treballar a Exane BNP Paribas com a director de MidCaps Espanyoles i responsable de la sucursal a Espanya. Ha obtingut unes posicions excel·lents en els rànquings d'analistes tant d'equip (5a posició a Espanya i Portugal el 2011; 6a el 2012) i com individuals (2n analista espanyol el 2011, 7è el 2021) d'Extel.

Antonio té un MBA de l'IESE – Universitat de Navarra i una llicenciatura en Economia i Direcció d'empreses per la Universitat Complutense de Madrid. Addicionalment, ha realitzat diversos programes i cursos de postgrau, entre ells un programa de Valoració d'Empreses a la Harvard Business School i un programa de Value Investing a la Columbia Business School.

imagen biografía Francisco Javier Pérez FernándezFRANCISCO JAVIER PÉREZ FERNÁNDEZ
Responsable de Renda Variable Global

Javier va iniciar la seva carrera professional en el departament comercial de Crédit Lyonnais. Posteriorment, a Banco Banif, va ser responsable de contractació de renda variable internacional, fins a la seva incorporació l'any 2000 a March Asset Management com a gestor de renda variable global. Ha estat destacat com un dels millors gestors de renda variable global per la revista Inversión i ha estat qualificat amb AA per la publicació britànica Citywire.

Javier és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Complutense i diplomat per l'Institut Espanyol d'Analistes Financers (Certified European Financial Analyst). A més, és diplomat en "Value Investing and Search For Value" per l'Ivey Business School de Toronto, al Canadà.

Dades rellevants

Horitzó d'inversió

Anys
1
2
3
4
5
6
7

Estil

Capitalització Passiu Valor Mescla Creixement
Baixa        
Mitjana        
Alta        
Totes   Capitalización: Todas. Estilo: Valor    

Dades

  • ISIN LU0566417696
  • DIVISA EUR
  • COMISSIÓ DE GEST. 2%
  • DATA LLANÇ. 21-dic-2011
  • DOMICILI LUX
  • CUSTODI RBC INVESTOR & TREASURY SERVICES

Consula la informació legal de los fons de Banca March

Final del contingut principal

.