March Rentabilidad Objetivo 2023

Comença el contingut principal

Menys risc
Potencialment menys rendiment
1
2
3
4
5
6
7
Més risc
Potencialment més rendiment

La categoria "1" no significa que la inversió estigui exempta de risc

Amb característiques similars a les d'un fons monetari però amb eines per maximitzar-ne la rendibilitat.

Què és?

La cartera està composta íntegrament per actius de Renda Fixa a venciment, diversificada en un elevat nombre d'emissions de deute corporatiu i governs denominats en euros i amb un termini final al maig 2023. El fons invertirà com a màxim un 30% de l'exposició total en actius de baixa qualitat o sense ràting.

Per què invertir?

March Rentabilidad Objetivo 2023 és una inversió adreçada a clients de perfil conservador que vulguin invertir a mitjà termini amb l’objectiu preservar el capital.

És una alternativa a la remuneració de la liquiditat en compte mitjançant una inversió amb rendibilitat neta de comissions, no garantida, al voltant del 0,60% (T.A.E.) en un termini de quatre anys.

Inclusió de criteris ASG en l'anàlisi i valoració de les companyies.

Responsables de gestió

MARIO OBERTI
Responsable de Renda Fixa

Mario s'incorporà a March A.M. al novembre del 2021 com a Responsable de l'equip de gestió de Renda Fixa. Compta amb una dilatada experiència a l'àmbit dels mercats financers de renda fixa, després d’haver estat Director d'Inversions en Renda Fixa i Garantits a Sabadell A.M. (grup Amundi) i després d’iniciar la seva carrera professional com a gestor de renda fixa al grup Allianz el 2001, des de Milà.

Mario és Llicenciat en Economia Política i té un Master in Economics per la Universitat Bocconi de Milà, a més de CFA i MBA per la Universidad Europea de Madrid.

RAÚL DE LA TORRE
Gestor de Renda Fixa

Raúl s'incorporà a March A.M. a l'agost de 2021 a l'equip de gestió de Renda Fixa, després d’haver treballat a Banca March des de 2015, a l'equip de Control de Riscos Globals i de Mercat, principalment amb models de predicció i valoració de productes financers. Posteriorment va passar al departament de Mercat de Capitals del mateix banc per gestionar i assessorar els clients sobre estratègies de finançament alternatiu via mercats de deute i estructurar els productes.

Raúl és enginyer superior aeronàutic per la Universidad Politécnica de Madrid i compta amb un màster en finances quantitatives per l'Escuela de Finanzas AFI. Complementa la seva formació amb un altre Màster en Sistemes i Models Quantitatius del Trading Algorítmic per la Universidad Politécnica de Madrid.

Dades rellevants

Horitzó d'inversió

Anys
1
2
3
4
5
6
7

Dades

  • ISIN ES0160750008
  • DIVISA EUR
  • COMISSIÓ DE GEST. 0%
  • DATA LLANÇ. 29-jun.-2019
  • DOMICILI ESP
  • CUSTODI Banca March

Informació legal de fons

Final del contingut principal

.