Saltar navegació. Anar directament al contingut principal

March Rentabilidad Objetivo 2023

Comença el contingut principal

Menys risc
Potencialment menys rendiment
1
2
3
4
5
6
7
Més risc
Potencialment més rendiment

La categoria "1" no significa que la inversió estigui exempta de risc

Amb característiques similars a les d'un fons monetari, però amb eines per maximitzar la rendibilitat.

Què és?

La cartera està composta en totalitat per actius de renda fixa a venciment, diversificada en un nombre elevat d'emissions de deute corporatiu i governs denominats en euros i termini final al maig de 2023. El fons invertirà com a màxim un 30 % de l'exposició total en actius de baixa qualitat o sense ràting.

Per què invertir?

March Rentabilidad Objetivo 2023 és una inversió adreçada a clients de perfil conservador que vulguin invertir a mitjà termini i amb l'objectiu de preservar el capital.

És una alternativa a la remuneració de la liquiditat a compte mitjançant una inversió amb rendibilitat neta de comissions, no garantida, en l'entorn del 0,60 % (TAE) en un termini de quatre anys.

Responsables de gestió

FRANCISCO HERRERO
Responsable de Renda Fixa

Inicia la seva carrera professional a FECSA. El 1989 s'incorpora a Citibank en les divisions de gestió de fons i pensions com a responsable de les unitats de Mercat Monetari i Renda Fixa, inclosos derivats. Va liderar diferents projectes relacionats amb el trading i reporting de les divisions a Espanya i Grècia. S'incorpora a March AM el 2000 com a responsable de la unitat de Renda Fixa, gestionant i supervisant les inversions realitzades en deute, tant mercat monetari com renda fixa a curt termini i derivats, a través dels diferents instruments d'inversió. Francisco és enginyer de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Catalunya.

MARTA GONZÁLEZ LABIÁN
Gestora de March Asset Management

Marta s'incorpora a March Asset Management el 2008 dins l'equip de Multigestió, per passar posteriorment a l'equip de gestió de Renda Fixa. En l'actualitat és una de les gestores de la gamma de productes de renda fixa. Marta va iniciar la seva carrera professional a Deloitte com a assistent d'auditoria del departament de Serveis Financers, divisió de Banca, a l'equip permanent del BBVA. Marta és llicenciada en Dret i en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Pontificia de Comillas, ICADE, i màster en Relacions Institucionals per la Universitat de Georgetown i ICADE.

Dades rellevants

Horitzó d'inversió

Anys
1
2
3
4
5
6
7

Dades

  • ISIN ES0160750008
  • DIVISA EUR
  • COMISSIÓ DE GEST. 0%
  • DATA LLANÇ. 29-jun.-2019
  • DOMICILI ESP
  • CUSTODI Banca March

Informació legal de fons

Final del contingut principal

.