March Renta Fija 2025 Garantizado

Comença el contingut principal

Menys risc
Potencialment menys rendiment
1
2
3
4
5
6
7
Més risc
Potencialment més rendiment

La categoria "1" no significa que la inversió estigui exempta de risc

Nou fons de renda fixa de March AM, amb unes condicions atractives per a l'inversor més conservador i com a alternativa d'inversió a la liquiditat en compte: 1,68% TAE.

Què és?

És un fons garantit adreçat a clients de perfil conservador que vulguin invertir a mitjà termini amb l’objectiu de preservar el capital.

El fons garanteix al venciment el 105,45% del valor liquidatiu inicial.

PERÍODE DE COMERCIALITZACIÓ des de l'1 d'agost fins al 28 de setembre de 2022.

Per què invertir?

És una alternativa d'inversió a la liquiditat en compte amb una rendibilitat garantida, neta de comissions, de l'1,68% TAE per a les subscripcions mantingudes a venciment.

Responsables de gestió

MARIO OBERTI
Responsable de Renda Fixa

Mario s'incorporà a March A.M. al novembre del 2021 com a Responsable de l'equip de gestió de Renda Fixa. Compta amb una dilatada experiència a l'àmbit dels mercats financers de renda fixa, després d’haver estat Director d'Inversions en Renda Fixa i Garantits a Sabadell A.M. (grup Amundi) i després d’iniciar la seva carrera professional com a gestor de renda fixa al grup Allianz el 2001, des de Milà.

Mario és Llicenciat en Economia Política i té un Master in Economics per la Universitat Bocconi de Milà, a més de CFA i MBA per la Universidad Europea de Madrid.

RAÚL DE LA TORRE
Gestor de Renda Fixa

Raúl s'incorporà a March A.M. a l'agost de 2021 a l'equip de gestió de Renda Fixa, després d’haver treballat a Banca March des de 2015, a l'equip de Control de Riscos Globals i de Mercat, principalment amb models de predicció i valoració de productes financers. Posteriorment va passar al departament de Mercat de Capitals del mateix banc per gestionar i assessorar els clients sobre estratègies de finançament alternatiu via mercats de deute i estructurar els productes.

Raúl és enginyer superior aeronàutic per la Universidad Politécnica de Madrid i compta amb un màster en finances quantitatives per l'Escuela de Finanzas AFI. Complementa la seva formació amb un altre Màster en Sistemes i Models Quantitatius del Trading Algorítmic per la Universidad Politécnica de Madrid.

Dades rellevants

  • Data de llançament: 18/7/2022
  • Comissió de gestió: 0,55 %
  • Patrimoni (€): 55.000.000€
  • Gestors: Mario Oberti & Raúl de la Torre
  • Codi identificador: ES0160993004
  • Liquiditat: Diària
  • Article SFDR: 6
  • Entitat gestora: MARCH ASSET MANAGEMENT S.G.I.I.C., S.A.
  • Dipositari: BANCA MARCH, S.A.

Final del contingut principal

.