March Europa, F.I.

Comença el contingut principal

Menys risc
Potencialment menys rendiment
1
2
3
4
5
6
7
Més risc
Potencialment més rendiment

La categoria "1" no significa que la inversió estigui exempta de risc

Invertiu indirectament amb aquest fons en les places europees més rellevants.

Què és?

March Europa, F.I. és un fons d'inversió internacional que inverteix en empreses europees amb un biaix de valor elevat.

A Banca March ens centrem a seleccionar companyies de qualitat que presentin valoracions atractives, amb bons fonaments i que es diferenciïn dels seus competidors (pel seu valor afegit, característiques diferenciadores, etc.); en definitiva, negocis que representin clarament una bona oportunitat de compra.

Aquest fons no segueix cap índex de referència.

Per què invertir?

Amb March Europa, F.I. podrem administrar una cartera ben diversificada, amb una exposició de renda variable europea, i gestionant inversions en aquelles companyies que generin una convicció més gran.

El biaix de valor que impregna la nostra gestió fa que les carteres tinguin un perfil més conservador que el del mercat, amb una volatilitat menor i una revaloració sostinguda per companyies assentades a la seva regió i sector.

L'equip gestor de March AM té una llarga experiència gestionant aquesta classe d'inversions amb resultats molt satisfactoris en termes de rendibilitat/risc. El fons no segueix cap índex de referència ni està limitat per pesos sectorials o geogràfics.

Responsables de gestió

ANTONIO LÓPEZ SILVESTRE
Responsable de Renda Variable Europea i Espanyola

Antonio va iniciar la seva carrera professional a Beta Capital SVB - Fortis Bank España, primer com a analista de companyies d'infraestructura i cícliques per posteriorment convertir-se en director d'Anàlisi i de la cobertura d'Utilities espanyoles. Anteriorment va treballar a Exane BNP Paribas com a director de MidCaps Espanyoles i responsable de la sucursal a Espanya. Ha obtingut unes posicions excel·lents en els rànquings d'analistes tant d'equip (5a posició a Espanya i Portugal el 2011; 6a el 2012) i com individuals (2n analista espanyol el 2011, 7è el 2021) d'Extel.

Antonio té un MBA de l'IESE – Universitat de Navarra i una llicenciatura en Economia i Direcció d'empreses per la Universitat Complutense de Madrid. Addicionalment, ha realitzat diversos programes i cursos de postgrau, entre ells un programa de Valoració d'Empreses a la Harvard Business School i un programa de Value Investing a la Columbia Business School.

FRANCISCO JAVIER PÉREZ FERNÁNDEZ
Responsable de Renda Variable Global

Javier va iniciar la seva carrera professional en el departament comercial de Crédit Lyonnais. Posteriorment, a Banco Banif, va ser responsable de contractació de renda variable internacional, fins a la seva incorporació l'any 2000 a March Asset Management com a gestor de renda variable global. Ha estat destacat com un dels millors gestors de renda variable global per la revista Inversión i ha estat qualificat amb AA per la publicació britànica Citywire.

Javier és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Complutense i diplomat per l'Institut Espanyol d'Analistes Financers (Certified European Financial Analyst). A més, és diplomat en "Value Investing and Search For Value" per l'Ivey Business School de Toronto, al Canadà.

Horizonte, Estilos y Dades rellevants

Horitzó d'inversió

Anys
1
2
3
4
5
6
7

Estil

Capitalització Passiu Valor Mescla Creixement
Baixa        
Mitjana        
Alta        
Totes   Capitalización: Todas. Estilo: Valor    

Dades

  • ISIN ES0160746030
  • DIVISA EUR
  • COMISSIÓ DE GEST. 1,85%
  • DATA LLANÇ. 6-mar-2007
  • DOMICILI ESP
  • CUSTODI Banca March

Informació legal de fons

Final del contingut principal

.