March Cartera Decidida, F.I.

Comença el contingut principal

Menys risc
Potencialment menys rendiment
1
2
3
4
5
6
7
Més risc
Potencialment més rendiment

La categoria "1" no significa que la inversió estigui exempta de risc

Un fons per a inversors que vulguin mantenir un perfil de risc mitjà/alt de les seves inversions en un únic instrument.

Què és?

March Cartera Decidida, F.I. té com a objectiu principal invertir a llarg termini en una cartera de fons de renda variable global.

En condicions de mercat normals l'exposició a borsa sol estar al voltant del 70 %, tot i que no hi ha limitacions sobre aquest percentatge.

El fons té una limitació de volatilitat que impedeix que superi el 25 % anual.

Amb l'objectiu de trobar l'actiu adequat a cada perfil d'inversor, els fons tenen flexibilitat per invertir en tota mena de subjacents.

Per què invertir?

Gràcies a la inversió en un únic fons, amb el nivell de risc predeterminat i establert amb anterioritat, l'inversor aconsegueix la mateixa diversificació que tindria amb una cistella de fons, però una operativa molt més senzilla i obtenint l'exposició global desitjada.

La qualitat de gestió, de selecció i de prudència demostrada per March Asset Management converteixen March Cartera Decidida, F.I es una aposta adequada per als clients que confien en la nostra experiència.

Amb la cessió de la gestió en la selecció de subjacents i actius, l'estalviador permet al gestor de March AM tenir l'oportunitat de prendre decisions d'una manera molt més àgil, reaccionant ràpidament davant dels canvis volàtils del mercat.

Responsables de gestió

SANTIAGO MONTERO RUIZ
Director de Multigestió

Santiago Montero Ruiz s'incorpora a March AM el 2007 com a responsable de l'àrea de Multigestió. És el responsable de la selecció de fons de tercers i gestiona la gamma de productes de fons de fons. Anteriorment va treballar a Gesmadrid com a especialista quantitatiu i, posteriorment, com a responsable de gestió alternativa i fons de fons. Santiago va dissenyar i llançar el primer fons de fons de gestió alternativa a Espanya. És llicenciat en Ciències Matemàtiques per la Universitat Autònoma de Madrid.

Dades rellevants

Horitzó d'inversió

Anys
1
2
3
4
5
6
7

Estil

Capitalització Passiu Valor Mescla Creixement
Baixa        
Mitjana        
Alta        
Totes   Capitalización: Todas. Estilo: Valor    

Dades

  • ISIN ES0160747004
  • DIVISA EUR
  • COMISSIÓ DE GEST. 1,35%
  • COMISSIÓ D'ÈXIT. 9%
  • DATA LLANÇ. 8-may-2007
  • DOMICILI ESP
  • CUSTODI Banca March

Informació legal de fons

Final del contingut principal

.