March Cartera Conservadora, F.I.

Comença el contingut principal

Menys risc
Potencialment més rendiment
1
2
3
4
5
6
7
Més risc
Potencialment més rendiment

La categoria "1" no significa que la inversió estigui exempta de risc

Aquest fons perfilat pot invertir un percentatge del 35% en emissions de renda fixa de baixa qualitat creditícia, és a dir, amb un alt risc de crèdit.

Si teniu un perfil conservador i voleu invertir còmodament mitjançant un únic instrument, aquest és el fons més adient.

Què és?

La gamma de fons perfilats es composa de 4 fons que adapten les seves polítiques d'inversió als diferents perfils de risc (defensiu, conservador, moderat i decidit), buscant la màxima rendibilitat amb el denominador comú de l’enfocament sostenible i responsable.

En el seu procés de presa de decisions d'inversió, tenen en compte consideracions ambientals, socials i de governança, promovent la sostenibilitat (ASG).

March Cartera Conservadora, F.I. és un fons amb una cartera ben diversificada a nivell global, amb una volatilitat màxima del 5% i una exposició màxima a Renda Variable del 30%.

Per què invertir?

Gràcies al fons March Cartera Conservadora, F.I. l'inversor aconsegueix la mateixa diversificació que amb una cistella de fons, però utilitzant únicament un instrument amb un nivell de risc predeterminat. El resultat és una operativa molt més senzilla i amb l'exposició global desitjada.

Reflectint la visió de mercats de Banca March i mitjançant una gestió activa, aquest fons inverteix en les estratègies que millor s'adeqüen a cada entorn de mercat, de la mà dels millors equips d'inversió a nivell mundial, amb flexibilitat per invertir en tot tipus de subjacent i tenint accés a classes d'inversió amb condicions econòmiques molt beneficioses.

Responsables de gestió

SANTIAGO MONTERO RUIZ
Director de Multigestió

Santiago Montero Ruiz s'incorpora a March AM el 2007 com a responsable de l'àrea de Multigestió. És el responsable de la selecció de fons de tercers i gestiona la gamma de productes de fons de fons. Anteriorment va treballar a Gesmadrid com a especialista quantitatiu i, posteriorment, com a responsable de gestió alternativa i fons de fons. Santiago va dissenyar i llançar el primer fons de fons de gestió alternativa a Espanya. És llicenciat en Ciències Matemàtiques per la Universitat Autònoma de Madrid.

Dades Rellevants

Horitzó d'inversió

Anys
1
2
3
4
5
6
7

Estil

Capitalització Passiu Valor Mescla Creixement
Baixa        
Mitjana        
Alta        
Totes   Capitalización: Todas. Estilo: Valor    

Dades

  • ISIN ES0123541007
  • DIVISA EUR
  • COMISSIÓ DE GEST. 0,7%
  • COMISSIÓ D'ÈXIT. 9%
  • DATA LLANÇ. 08-oct-2007
  • DOMICILI ESP
  • CUSTODI Banca March

Informació legal de Fons

Final del contingut principal

.