Saltar navegació. Anar directament al contingut principal

March Cartera Conservadora, F.I.

Comença el contingut principal

Menys risc
Potencialment més rendiment
1
2
3
4
5
6
7
Més risc
Potencialment més rendiment

La categoria "1" no significa que la inversió estigui exempta de risc

Si teniu un perfil conservador i voleu invertir còmodament mitjançant un únic instrument, aquest és el fons més adient.

Què és?

Un fons d'inversió pensat per a clients amb un perfil conservador disposats a assumir cert grau d'exposició a una renda variable.

La inversió màxima en renda variable se situa en un 25 % i s'instrumentalitzarà a través de fons de renda variable global. La resta de la inversió de la cartera es mantindrà en fons de renda fixa o de retorn absolut, també amb tendències globals.

L'objectiu de l'estratègia d'inversió de March Cartera Conservadora, F.I. és no superar el 3 % de volatilitat i maximitzar la rendibilitat del fons d'inversió.

Amb l'objectiu de trobar l'actiu adequat a cada perfil d'inversor, els fons tenen flexibilitat per invertir en tota mena de subjacents.

Per què invertir?

Gràcies al manteniment d'un únic fons amb un nivell de risc predeterminat i conegut, l'inversor aconsegueix la mateixa diversificació que amb una cistella de fons, obtenint una exposició global a través d'una operativa molt més senzilla.

March Cartera Conservadora, F.I. és un fons adequat per a clients que confien en la qualitat de gestió, de selecció i de prudència que ha demostrat la gestora March Asset Management.

En cedir la gestió en la selecció de subjacents i d'actius a March AM, l'estalviador permet al gestor agilitzar la presa de decisions, la qual cosa suposa un avantatge enorme per poder reaccionar ràpidament a entorns de mercat volàtils.

Inclusió de criteris ASG en l'anàlisi i valoració de les companyies.

Responsables de gestió

SANTIAGO MONTERO RUIZ
Director de Multigestió

Santiago Montero Ruiz s'incorpora a March AM el 2007 com a responsable de l'àrea de Multigestió. És el responsable de la selecció de fons de tercers i gestiona la gamma de productes de fons de fons. Anteriorment va treballar a Gesmadrid com a especialista quantitatiu i, posteriorment, com a responsable de gestió alternativa i fons de fons. Santiago va dissenyar i llançar el primer fons de fons de gestió alternativa a Espanya. És llicenciat en Ciències Matemàtiques per la Universitat Autònoma de Madrid.

Dades Rellevants

Horitzó d'inversió

Anys
1
2
3
4
5
6
7

Estil

Capitalització Passiu Valor Mescla Creixement
Baixa        
Mitjana        
Alta        
Totes        

Dades

  • ISIN ES0123541007
  • DIVISA EUR
  • COMISSIÓ DE GEST. 0,7%
  • COMISSIÓ D'ÈXIT. 9%
  • DATA LLANÇ. 08-oct-2007
  • DOMICILI ESP
  • CUSTODI Banca March

Informació legal de Fons

Final del contingut principal