Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Persones
  3. Serveis avançats
  4. Fons d'inversió

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosFons d'inversió

Comença el contingut principal

March Europa, F.I.

Inverteixi indirectament amb el nostre fons en les places europees més rellevants.

Què és?

Fons que inverteix en empreses europees amb un caire de valor clar.

Ens centrem a seleccionar companyies de qualitat que tinguin valoracions atractives, amb bons fonamentals i que es diferenciïn dels seus competidors (valor afegit, característiques diferenciadores, etc.); en definitiva, que representin una bona oportunitat de compra.

El fons no segueix cap índex de referència.

Per què invertir?

Podem tenir exposició a la renda variable europea amb una cartera ben diversificada, invertida en aquelles companyies en què tenim una convicció més clara.

El biaix de valor que impregna la nostra gestió fa que les nostres carteres tinguin un perfil més conservador que el mercat, amb menys volatilitat i una revaloració sostinguda per companyies basades en la seva regió i el seu sector.

L'equip gestor de March A.M. té una llarga experiència en la gestió d'aquesta classe amb resultats molt satisfactoris en termes de rendibilitat/risc.

No seguim cap índex de referència ni estem limitats per pesos sectorials ni geogràfics.

Quadres de risc

RISC

Menor risc Major risc

1 2 3 4 5 6 7

HORITZÓ D'INVERSIÓ

Anys

1 2 3 4 5 6 7

ESTIL

CAPITALITZACIÓ Passiu Valor Mescla Creixemient
Baixa        
Mitja        
Alta        
Totes        

Dades rellevants

ISIN ES0160746030

DIVISA EUR

COMISSIÓ GEST. 1,85%

SUBSCRIPCIÓ MÍN.  1 PART.

DATA LLANÇ.  6-mar-2007

DOMICILI ESP

CUSTÒDIA B. March

INFORMACIÓ LEGAL

Informació legal de FONS

Gestors

Antonio Lopez Silvestre
Responsable Renda Variable Europea i Espanyola

Antonio inicià la seva carrera professional a Beta Capital SVB - Fortis Bank España, primer com a analista de companyies d’infraestructura i cícliques, i posteriorment com a Director d’Anàlisis i de la cobertura d’Utilities espanyoles. Anteriorment, havia treballat a Exane BNP Paribas com a Director de MidCaps Espanyoles i Responsable de la Sucursal a Espanya. Ha obtingut excel·lents posicions en els rànquings d’analistes d’equip (5ª posició a Espanya i Portugal el 2011; 6ª el 2012) i com a individual (2n analista espanyol el 2011, 7è el 2012) d’Extel.

Antonio compta amb un MBA de l’IESE – Universidad de Navarra i una llicenciatura en Economia i Direcció d’Empreses per la Universidad Complutense de Madrid. Addicionalment, ha realitzat diversos programes i cursos de postgrau, entre ells un programa de Valoració d’ empreses a la Harvard Business School i un programa de Value Investing a la Columbia Business School.

Francisco Javier Pérez Fernández
Global Responsable Renda Variable Global

Javier inicià la seva carrera professional en el departament comercial de Crédit Lyonnais. Posteriorment, al Banco Banif fou responsable de contractació de renda variable internacional fins a la seva incorporació el 2000 a March A.M. com a gestor de renda variable global. Ha estat destacat com un dels millors gestors de renda variable global per la revista Inversión i ha aconseguit la qualificació AA per la publicació britànica Citywire.

Javier és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universidad Complutense i diplomat per l’Institut Espanyol d’Analistes Financers (Certified European Financial Analyst). A més, és diplomat en “Value Investing and Seearch For Value” per l’ Ivey Business School, Toronto, Canadà.

Fi del contingut principal