Alturis

Comença el contingut principal

Us presentem la targeta Banca March Alturis

Alturis és una clau mestra que us obre les portes a tot un món d'avantatges, oportunitats i experiències exclusives.

Pensada per als nostres clients més exigents, la targeta Banca March Alturis respon a la nostra filosofia d'empresa familiar que entén les necessitats del binomi empresa-empresari. Per això, es presenta també en la modalitat Business, oferint un mitjà exclusiu i òptim en la gestió del vostre negoci.

La targeta Banca March Alturis us proporciona serveis i cobertures superiors. La seva acceptació i prestigi internacional us permetrà gaudir dels viatges amb més comoditat, tranquil·litat i seguretat, a més de poder disposar d'efectiu de manera gratuïta en caixers nacionals i internacionals.

Servei de Concierge

A la vostra disposició les 24 hores al telèfon d'Alturis +34 91 832 97 45 o a https://travel.mastercard.com/. Servei disponible per a clients particulars.

Per a tot el que necessiteu, tant nacional com internacional, gràcies al Servei de Concierge per via telefònica o online: aconseguidor d'entrades, encàrrecs personals, organitzador d'esdeveniments exclusius, etc.

Servei Conexión

Assessoria jurídica per a la vostra empresa (en territori espanyol) a través del telèfon 900 210 293 o d'aquest enllaç. Servei disponible per a titulars de targetes Business.

Priceless

Gaudiu i participeu en esdeveniments exclusius, tant digitals com presencials a les principals ciutats del món.

Descobriu un món de possibilitats

Sales VIP d'aeroports

Accés gratuït a aprox. 1.200 sales VIP d’aeroports de tot el món amb Lounge Key, més informació dels serveis aquí.

Lounge Key - Clients Particulars

Lounge Key - Clients Business

Assegurances d'alta gamma*

Gaudiu d'una àmplia protecció amb les següents assegurances, incloses sense cost en les vostres targetes.

Mastercard Travel Rewards

El programa amb el qual rebreu reemborsaments parcials de les compres realitzades durant els vostres viatges, en els comerços físics i online adherits sempre que pagueu amb la targeta Alturis Credit.

Més informació

Mastercard Airport Security Fast Track

Accés prioritari, més còmode i ràpid, al control de seguretat dels aeroports participants amb Mastercard Airport Security Fast Track, és gratuït per al titular i també es pot contractar previ pagament per als acompanyants.

Més informació

* Banca March distribueix assegurances com a operador de Banca assegurances vinculat. Inscripció DGS i FP: OV-0040. Podeu consultar en aquest enllaç el llistat d'entitats asseguradores i reasseguradores amb les quals mantenim en vigor un contracte d'agència: www.bancamarch.es/ca/persones/el-vostre-dia-a-dia/assegurances/. Assegurança d'accidents: la companyia asseguradora és Santander Seguros y Reaseguros, Compañía Aseguradora, S.A, amb NIF A46003273 i domicili en Avenida de Cantabria s/n, 28660 Boadilla del Monte (Madrid), inscrita a Espanya amb la clau de la DGS C0037. Assegurança d'assistència en viatges: la companyia asseguradora és Europ Assistance España, S.A. de Seguros y Reaseguros, amb NIF W2504100E i domicili en C / Orense, 4, 28020 Madrid (Espanya), inscrita a Espanya amb la clau de la DGS E0243.

La concessió de targetes de crèdit està subjecta a l’anàlisi de la solvència i de la capacitat de devolució del sol·licitant, en funció de les polítiques de risc de Banca March, S.A.

Final del contingut principal

.