Saltar navegació. Anar directament al contingut principal

Alturis

Comença el contingut principal

Us presentem la targeta Banca March Alturis

Alturis és una clau mestra que us obre les portes a tot un món d'avantatges, oportunitats i experiències exclusives.

Pensada per als nostres clients més exigents, la targeta Banca March Alturis respon a la nostra filosofia d'empresa familiar que entén les necessitats del binomi empresa-empresari. Per això, es presenta també en la modalitat Business, oferint un mitjà exclusiu i òptim en la gestió del vostre negoci.

La targeta Banca March Alturis us proporciona serveis i cobertures superiors. La seva acceptació i prestigi internacional us permetrà gaudir dels viatges amb més comoditat, tranquil·litat i seguretat, a més de poder disposar d'efectiu de manera gratuïta en caixers nacionals i internacionals.

Global Emergency Services

Programa d'àmbit mundial d'atenció al client per atendre-us davant qualsevol urgència.

A través del telèfon d'ALTURIS (+34 91 832 97 45), podreu disposar d'un servei d'avançament d'efectiu en cas de robatori o pèrdua de la targeta.

Servicio Concierge

A la seva disposició les 24 hores al telèfon de Alturis +34 91.832 87 45.

Per a tot el que necessiti, tant nacional com internacional, gràcies a el Servei de Concierge: aconseguidor d'entrades, encàrrecs personals, organitzador d'esdeveniments exclusius, interpreti telefònic i servei de traducció, etc.

Priceless

Gaudi participant en esdeveniments exclusius, tant digitals com presencials a les principals ciutats de l'món.

Descobriu un món de possibilitats

Sales VIP d'aeroports

Accés gratuït a 574 sales VIP de 360 aeroports de tot el món amb Lounge Key.

Informació sales VIP

Assegurança alta gamma *

Gaudiu d'una àmplia protecció amb els següents assegurances, inclosos sense cost en les seves targetes

Mastercard Travel Rewards

El programa amb el qual rebrà reemborsaments parcials de les seves compres durant els seus viatges, en els comerços físics i online adherits sempre que pagui amb la targeta Alturis Credit (modalitat ús personal).

Més informació

* Banca March distribueix assegurances com a operador de Banca assegurances vinculat. Inscripció DGS i FP: OV-0040. Pot consultar en aquest enllaç el llistat d'entitats asseguradores i reasseguradores amb les que mantenim en vigor un contracte d'agència: www.bancamarch.es/ca/persones/el-vostre-dia-a-dia/assegurances/. Assegurança d'accidents: la companyia asseguradora és Santander Seguros y Reaseguros, Compañía Aseguradora, S.A, amb NIF A46003273 i domicili en Avenida de Cantabria s/n, 28660 Boadilla del Monte (Madrid), inscrita a Espanya amb la clau de la DGS C0037. Assegurança d'assistència en viatges: la companyia asseguradora és Europ Assistance España, S.A. de Seguros y Reaseguros, amb NIF W2504100E i domicili en C / Orense, 4, 28020 Madrid (Espanya), inscrita a Espanya amb la clau de la DGS E0243.

Final del contingut principal