Banca Online

Comença el contingut principal

Sempre a prop

Realitzeu les transaccions i operacions financeres des de qualsevol lloc i accediu-hi de forma còmoda i segura a través de l'àrea de clients de la web de Banca March.

Comptes

Consulteu moviments, gestioneu i torneu rebuts, obtingueu certificats de titularitat, pagueu, consulteu i torneu tributs i impostos, tant municipals com de l'AEAT...

Targetes

Visualitzeu els moviments realitzats amb les vostres targetes, aplaceu el pagament de les compres, bloquegeu la targeta per robatori i/o pèrdua, canvieu els límits...

Finançament

Seguiu l'evolució dels vostres préstecs, quadres d'amortització, condicions de liquidació, informació fiscal...

Assegurances

Consulteu les vostres pòlisses, així com els telèfons de contacte per fer consultes i donar part de sinistres a la companyia asseguradora contractada. També podreu fer aportacions, contractar assegurances i realitzar simulacions.

March Broker, la plataforma digital per impulsar les vostres inversions

A través de March Broker podreu invertir de forma àgil i senzilla, on i quan vulgueu. Descobriu tot el que us ofereix la nostra plataforma d'inversió:

Gestioneu les vostres inversions de forma òptima

Gestioneu les vostres inversions de forma òptima

Més de 30.000 instruments d’inversió perquè pugueu decidir l’estratègia d’inversió.

Informació de mercats

Informació de mercats

Tota la informació de mercats i accés a informes elaborats pels nostres experts analistes.

Innovadores eines de gestió

Innovadores eines de gestió

Gestioneu les vostres inversions amb les eines de March Broker!
Simulador fiscal, carteres simulades, alertes, operacions financeres, reporting online.

Àmplia gamma de productes i serveis contractables a través de la vostra Banca Online:

  • Comptes
  • Dipòsits
  • Targetes
  • Plans de pensions
  • Assegurances
  • Fons
  • Accions
  • ETFs

Contractació online

Eines de gestió

MiGestor

Si disposeu d’un gestor personal, podeu intercanviar missatgeria instantània amb ell, així com documentació de forma segura.

Servei d'Avisos

Trieu el canal a través del qual voleu estar al corrent dels moviments realitzats en qualsevol dels productes que teniu contractats a la nostra entitat.

Si ja sou client però encara no teniu accés a la Banca Online, podeu contractar aquest servei gratuït a través de la vostra oficina habitual.

Preguntes Freqüents

No recordo la meva clau d'accés al servei de Banca Online

Si desconeixeu la clau correcta de la vostra targeta de Banca Online, per motius de seguretat, haureu d'anar a la vostra oficina habitual i identificar-vos. En el moment us emetran una nova contrasenya.

Què he de fer si bloquejo la targeta de Banca Online?

Per desbloquejar-la haureu de contactar amb el servei telefònic a través del (+34) 971 779 111. L'horari d'atenció al client a través del canal telefònic és de 8.00 a 22.00 h., de dilluns a divendres, i els dissabtes de 9.00 a 15.00 h. En cas de no poder desbloquejar la targeta a través del canal telefònic, haureu d'acudir a qualsevol de les nostres oficines per sol·licitar-ho.

Què he de fer en cas de robatori/extraviament de la meva targeta de Banca Online?

Per tal que puguem bloquejar la targeta de Banca Online i evitar així que en facin un ús fraudulent, haureu de comunicar el vostre robatori/extraviament a través de la vostra oficina habitual o posant-vos en contacte amb el servei telefònic a través del (+34) 971 779 111. L'horari d'atenció al client a través del canal telefònic és de 8.00 a 22.00 h., de dilluns a divendres, i els dissabtes de 9.00 a 15.00 h.

Si el robatori/extraviament s'ha produït fora de l'horari d'atenció al client, vostè mateix podrà procedir al bloqueig a través de la Banca Online i introduint 3 vegades la clau d'accés de forma errònia.

Com puc canviar les meves dades de contacte?

A través de la Banca Online podreu actualitzar o afegir el vostre telèfon de contacte i correu electrònic. Per això haureu d'accedir a la secció "El meu perfil" / "Les meves dades de contacte".

Si no disposeu de Banca Online podeu adreçar-vos personalment a la vostra oficina habitual de Banca March, on us actualitzaran les dades personals.

Final del contingut principal

.