Oficines i caixers

Comença el contingut principal

Disposicions d´efectiu amb targetes de dèbit i crèdit de Banca March.

A Banca March us oferim la possibilitat d´utilitzar les nostres targetes per retirar efectiu a dèbit o crèdit en els caixers de qualsevol xarxa nacional o internacional a preus competitius.

Dúo Alturis, Alturis Business

Condicions per la retirada d´efectiu: Sense cost en qualsevol caixer nacional o internacional, amb independència de l´import i del tipus de tarjeta (crèdit o dèbit).

Dúo Exclusive, Dúo Premium, Exclusive Business

Condicions per la retirada d´efectiu: Sense cost en qualsevol caixer nacional o internacional per disposicions a partir de 150 €, amb independència del tipus de targeta (crèdit o dèbit).

Per operacions inferiors a 150€, s´aplicarà el següent quadre:

Targeta Crèdit Targeta Dèbit
Xarxa nacional Xarxa internacional Xarxa nacional Xarxa internacional
4,00% (mínim 3,25 €) més la comissió del propietari del caixer 6,00% (mínim 6,25 € més la comissió del propietari del caixer La comissió del propietari del caixer 6,00% (mínim 6,25 €) més la comissió del propietari del caixer

Debit Aurum Banca a distància, venda a distància i digital

Condicions per la retirada d'efectiu: Sense cost en qualsevol caixer nacional o internacional per disposicions a partir de 150 €

Per operacions inferiors a 150 € sáplicarà el següent quadre:

Xarxa nacional Xarxa internacional
La comissió del propietari del caixer 6,00% (mínim 6,25 €) més la comissió del propietari del caixer

Resta productes de dèbit

CAIXERS NACIONALS: XARXA AMB ACORDS BILATERALS
Per qualsevol import: Banca March (0,00 €), Bankinter (0,50 €), ING Direct (0,50 €), Evo Bank (0,65 €), Euro Automatic Cash (0,80 €), Grupo Cajamar (0,80 €), Deutsche Bank (0,80 €), Targo Bank (0,80 €), Colonya Caixa Pollença (0,80 €). 
Sense cost en els caixers de Banca March, en tot el territori espanyol, i en els de la resta d´entitats abans esmentades que estiguin ubicats a les Illes Canàries i Península.

CAIXERS NACIONALS: XARKA SENSE ACORDS BILATERALS
Per qualsevol import: Xarxa de caixers en territori nacional: Banca March podrà repercutir al client la comissió establerta pel propietari del caixer (*).

CAIXERS INTERNACIONALS
Per qualsevol import. Xarxa de caixers en territori internacional, s´aplicarà el següent quadre:

Xarxa internacional
6,00% (mínim 6,25 €) més la comissió del propietari del caixer (*)
 

Resta productes de crèdit

CAIXERS NACIONALES i INTERNACIONALS
Per qualsevol import s´aplicarà el següent quadre:

Targeta Crèdit
Xarxa nacional Xarxa internacional
4,00% (mínim 3,25 €) més la comissió del propietari del caixer (*) 6,00% (mínim 6,25 €) més la comissió del propietari del caixer (*)

 

* Abans que es procedeixi a la retirada d'efectiu a dèbit o crèdit pel titular de la targeta o instrument de pagament i per tal de demanar-ne el vostre consentiment exprés, l'entitat titular del caixer us informarà de la comissió que per aquesta retirada vagi a cobrar-se a Banca March com a entitat emissora de la targeta, així com si aquesta comissió us serà repercutida totalment o parcialment.

Final del contingut principal

.