Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

28/11/2019

Un documental de Banca March i Atresmedia en el marc del fons Mediterranean Fund per protegir els oceans

  • Banca March ha presentat un documental que pretén conscienciar sobre la importància de la protecció dels oceans, amb un enfocament especial en la posidònia oceànica, una planta aquàtica endèmica de la Mar Mediterrània.
  • La producció s'ha realitzat conjuntament amb Atresmedia i s'emmarca dins de les accions de preservació dels ecosistemes marins que March AM, gestora del Grup Banca March, promou a través de Mediterranean Fund, el fons d'impacte mediambiental basat en l'economia dels oceans i l'aigua.
  • Els meteoròlegs Roberto Brasero i Manuel Toharia han participat en la creació del documental.
  • March AM dona part de la comissió de gestió del fons d'impacte mediambiental Mediterranean Fund als projectes de protecció dels ecosistemes marins promoguts per les fundacions Save the Med i Oceana.

March AM, la gestora de fons del Grup Banca March, continua complint els objectius del pla d'accions de preservació dels ecosistemes marins establert amb el llançament del seu nou fons d'impacte mediambiental Mediterranean Fund. El nou fons temàtic de March AM ha estat presentat en un esdeveniment celebrat a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, en el qual també s'ha projectat als assistents un documental (podeu veure'l aquí) amb el qual el Grup Banca March pretén conscienciar sobre la importància de la protecció dels oceans i mars i, especialment, del Mediterrani i la posidònia, que és una de les seves principals riqueses.

En el documental, produït amb la col·laboració d'Atresmedia, han col·laborat el meteoròleg Roberto Brasero i el també meteoròleg, científic i assessor de l'Oceanogràfic de València, Manuel Toharia. En una instructiva xerrada, tots dos conversen sobre les amenaces que afecten els mars i la importància de la posidònia com a element de regeneració. En concret, aporten com a dada que una hectàrea de posidònia, planta autòctona del Mediterrani, és capaç de produir cinc vegades més oxigen que una hectàrea de selva amazònica. A més d'informació científica de gran interès, i d'una aproximació a les prades de posidònia en una immersió, al documental s'exposa la contribució que fa el Grup Banca March per a aquest objectiu de conservació, a través de Mediterranean Fund.

Inversions en tendències de gran potencial

Mediterranean Fund, a la composició del qual figuren empreses globals vinculades a l'economia dels oceans i que es caracteritzen per la seva aposta per l'ús responsable dels recursos marins i de l'aigua, és un fons amb un objectiu clar de rendibilitat per als clients.

Les inversions, en renda variable i un horitzó de més de 3 anys, es realitzen en dues tendències de gran potencial relacionades amb alguns dels objectius de desenvolupament sostenible marcats per Nacions Unides per al 2030: els oceans, com a font de riquesa, i l'aigua, com a bé escàs i indispensable per a la vida.

"És hora de retornar al mar el que ens ha donat".

En el context del lema de la campanya, "És hora de retornar al mar el que ens ha donat", March AM destinarà el 10% de la comissió de gestió del fons a projectes d'impacte mediambiental, que tenen com a finalitat la conservació i recuperació de l'entorn marí.

En aquest sentit, ha signat ja acords de col·laboració amb organitzacions com ara Save The Med i Oceana, les iniciatives i les finalitats de les quals estan alineades amb aquest objectiu de protecció dels ecosistemes marins.

A més de l'esdeveniment de València, Banca March ha celebrat altres actes de presentació de Mediterranean Fund a Palma i Madrid. També ha impulsat accions de voluntariat per a la neteja de platges a les illes Balears i Canàries.

Més informació en aquest enllaç.

 

Cercador de notícies

Fi del contingut principal