Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

23/04/2020

Tikehau Capital crea el seu primer ELTIF (European Long-Term Investment Fund) en col·laboració amb Banca March per oferir oportunitats d'inversió en private equity amb enfocament en transició energètica

 Tikehau Capital, la gestora d'actius alternatius i inversions, anuncia la creació del seu primer ELTIF (European Long-Term Investment Fund, fons europeu d'inversió a llarg termini) en exclusivitat per als clients de Banca Privada de Banca March. Banca March és l'únic banc espanyol de propietat 100 % familiar, amb gairebé un segle d'experiència invertint en economia real i més de 10 anys coinvertint amb els seus clients en inversions no cotitzades.
 
El fons ELTIF dedicat a la transició energètica, gestionat per Tikehau Investment Management, està dirigit als clients de Banca March, als quals permet accedir a oportunitats d'inversió en private equity amb enfocament en transició energètica, replicant el fons Energy Transition Fund de Tikehau Capital, llançat en col·laboració amb Total SA l'any 2018. Aquest fons presenta una estratègia diferenciadora que té per objectiu aconseguir retorns atractius i accelerar la transició energètica. 
 
accelerar la transició energètica. El vehicle ELTIF es va crear l'any 2015 com una iniciativa per part de les autoritats europees i és aplicable a fons d'inversió alternativa (FIA) amb l'objectiu de proporcionar solucions de finançament a llarg termini a l'"economia real". Complementant l'oferta de Tikehau Capital, aquest tipus de vehicle està dissenyat per permetre, tant a inversors institucionals com privats a Europa i, més en concret, als estalviadors, invertir en actius a molt llarg termini, fins i tot actius no cotitzats, incloent-hi private equity.  
 
Després d'un exhaustiu procés d'anàlisi i aprovació per emprendre aquest nou projecte de coinversió juntament amb els clients per part de Banca March, aquest fons ELTIF representa la segona iniciativa de Tikehau Capital per satisfer les necessitats dels inversors privats després de la reeixida col·laboració amb Fideuram – Intesa Sanpaolo Private Banking, la xarxa de banca privada més gran d'Itàlia.  
 
Carmen Alonso, directora general de Tikehau Iberia, afirma: "Estem encantats de col·laborar amb un dels bancs privats més reconeguts i amb track record en aquest tipus d'estratègies a Espanya, Banca March, amb el qual compartim la mateixa filosofia de coinvertir amb els clients, de manera que es crea com a resultat una important alineació d'interessos." 
 
Thomas Friedberger, CEO de Tikehau Investment Management, afegeix: "Estem orgullosos que Banca March hagi decidit establir aquesta col·laboració amb nosaltres per satisfer l'interès dels seus clients privats en inversions ASG (ambientals, socials i de govern corporatiu). Accelerar la transició energètica a través d'una iniciativa que fomenta el creixement a llarg termini és clau per a la nostra entitat."  
 
Juan Antonio Roche, sotsdirector general de Banca March i director de l'àrea de Productes, manifesta: "Ens complau anunciar la nostra participació en un nou projecte de coinversió amb Tikehau, un inversor líder a Europa, que comparteix la nostra visió de servei als clients, així com l'oportunitat d'inversió que presenta la transició energètica. No ens podem imaginar un moment millor per avançar en el procés de canvi que ja estava en marxa, en un món que després de la COVID-19 reforçarà i accelerarà el canvi cap a un sistema energètic més sostenible. El fons de Tikehau Capital, Energy Transition Fund, contribueix amb impacte en l'actualitat alhora que inverteix en companyies rendibles actives en un segment de creixement." 

Cercador de notícies

Fi del contingut principal