Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

13/01/2020

Renovació de l’acord entre Banca March i AMEFMUR per promoure el desenvolupament de l’empresa familiar a Múrcia

  • Banca March aspira a ser el banc de referència per a empreses familiars i famílies empresàries a Espanya.

Banca March i l’Asociación Murciana de la Empresa Familiar (AMEFMUR) han renovat l’acord de col·laboració que des de 2014 uneix les dues entitats de manera ininterrompuda. Amb aquest acord es vol promoure el desenvolupament de les empreses familiars de Múrcia i l’estudi acadèmic del problema específic de l’empresa familiar, així com potenciar i aprofitar les sinergies existents entre els sectors financer i empresarial.

Els encarregats de signar la renovació de l’acord van ser Carlos Muro, director territorial de Banca Patrimonial Levante de Banca March, i José M.ª Tortosa, president d’AMEFMUR.

Aquest conveni preveu, en altres coses, accions formatives impartides per part de professionals de Banca March per als membres de l’associació, destinades a ampliar i aprofundir els coneixements rellevants per a la gestió del dia a dia i la planificació de la seva activitat.

En el marc d’aquest acord, el passat mes de febrer, Juan March de la Lastra, president de Banca March, va tenir una trobada amb alguns dels empresaris familiars més representatius de la regió de Múrcia, on més del 92 % del teixit productiu està constituït per aquest tipus d’empreses. El president de Banca March va voler remarcar el fort compromís amb la regió i la importància que té Múrcia per als plans de creixement de l’entitat balear.

Després de la signatura de la renovació de l’acord, Carlos Muro va destacar el model de negoci exclusiu de Banca March, que aspira a convertir-se en el banc de referència per a empreses familiars i famílies empresàries a Espanya: “Ser un banc familiar, l’únic 100 % familiar del sistema financer espanyol, amb quasi un segle d’història ens situa en una posició privilegiada per entendre i oferir solucions als requeriments propis de l’empresa familiar. El nostre model es basa en una visió a llarg termini que cerca el creixement conjunt d’accionistes, empleats i clients, amb una política de riscos prudent, un servei excel·lent i una proposta única de productes de coinversió. Gràcies a aquest model ens hem convertit en un referent innegable en el finançament a l’empresa familiar a Espanya. La renovació d’aquest acord reafirma el nostre compromís amb Múrcia i reforça els lligams que ens uneixen als empresaris familiars d’aquesta regió”.

Per la seva part, José M.ª Tortosa va indicar que “renovem la col·laboració amb una entitat amb què, pel seu caràcter familiar, compartim valors i altres aspectes importants per a les empreses i les famílies empresàries. El seu suport a les activitats de l’associació beneficia a totes les empreses familiars de la regió de Múrcia i, a més, ens permetrà desenvolupar accions específiques de forma conjunta sobre aspectes fonamentals per al nostre col·lectiu relacionats amb la gestió, la successió o el finançament”.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal