Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

27/12/2019

March R.S. nomena José María Elguero com a director de la Unitat de Grans Comptes de Riscos Financers

  • Llicenciat i doctor en Dret, MBA per l’Instituto de Empresa i professor de la Universitat Pontifícia de Comillas (ICADE-ICAI), José María Elguero compta amb més de tres dècades d’experiència en el sector de les assegurances.
  • Aquesta incorporació es produeix després de la divisió de la Unitat de Grans Comptes de Riscos Financers en dues unitats de negoci, amb l’objectiu de donar solucions adaptades a les necessitats de cada client.

March Risk Solutions (March R.S.), proveïdor global de serveis de corredoria, ha incorporat José María Elguero al seu equip, com a director de la Unitat de Grans Comptes de Riscos Financers.

Llicenciat i doctor en Dret, MBA per l’Instituto de Empresa i professor de la Universitat Pontifícia de Comillas (ICADE-ICAI), José María Elguero compta amb més de tres dècades d’experiència en el sector de les assegurances.

Ha desenvolupat la seva carrera professional en companyies com ara Caser Seguros, Munic Re, Liberty Seguros España i Marsh España, i en l'última empresa ha estat director del Servei d’Estudis els darrers vuit anys.

Aquesta incorporació es produeix després de la divisió de la Unitat de Grans Comptes de Riscos Financers en dues unitats de negoci: Unitat de Grans Comptes de Caució i Unitat de Grans Comptes de Riscos Financers.

La Unitat de Grans Comptes de Caució la dirigirà José Carlos Marcos i aglutinarà les operacions de caució, consolidacions i risc polític. Per la seva banda, la Unitat de Grans Comptes de Riscos Financers gestionarà el negoci de D&O, Cyber, RC professional, M&A, Crèdit i altres productes de línies financeres.

Aquesta divisió busca l’especialització de cada unitat, amb l’objectiu de donar solucions adaptades a les necessitats de cada client.

Sobre la incorporació de José María Elguero, Álvaro Mengotti, director comercial de March R.S., ha destacat el següent: “La incorporació de José María Elguero a l’equip de March R.S. ens permetrà reforçar aquesta àrea i això repercutirà de manera molt positiva en l’experiència de client”. Sobre els canvis estructurals, Mengotti va afegir que es deuen a “la recerca de l’excel·lència en el servei que donem als nostres clients”.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal