Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

30/03/2020

March R.S. dona a l'Hospital Puerta de Hierro la pòlissa de responsabilitat civil per a l'assaig clínic d'un tractament per a la Covid-19

 March Risk Solutions (March R.S.), proveïdor global de serveis de corredoria participat en un 100 % per Banca March, ha signat una pòlissa de responsabilitat civil amb l'Hospital Puerta de Hierro de Madrid que dona cobertura a un assaig clínic que, des de la Fundació per a la Investigació Biomèdica de l'hospital, investiga un tractament per a la Covid-19. En el marc d'aquest acord i des del compromís de la corredoria en aquesta lluita d'abast global, March R.S. donarà a l'hospital l'import econòmic equivalent a la prima de la pòlissa.

"Amb aquesta iniciativa, March R.S. vol agrair la feina i la passió que demostren els professionals dedicats a la investigació durant aquesta crisi. Volem aportar el nostre granet de sorra a una situació que ens posa a prova a tots i per a la qual hem d'estar més units que mai. En aquesta dura batalla tots els gestos compten i, més enllà del valor econòmic, pretenem que siguin una injecció d'esperança per a tothom", ha destacat Alfonso García Larríu, conseller delegat de March R.S.  

Banca March és una entitat gairebé centenària, amb unes ràtios de solvència entre les més altes d'Europa. Aquests 94 anys d'història ens han permès ser un espectador privilegiat dels esdeveniments més rellevants que ha viscut el món des del 1926 i, a la vegada, ens doten d'un bagatge important a l'hora de fer front a crisis com l'actual. El Grup està fent tots els esforços possibles per mitigar els efectes del coronavirus en la salut i les finances dels seus clients i empleats.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal