Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

08/04/2020

March A.M. reforça la seva plataforma en línia per facilitar la consulta i la contractació directa de fons

  • March Asset Management (March A.M.) ha reforçat la seva plataforma en línia per facilitar la consulta de tota la informació i documentació dels productes contractats, tant a Espanya com a Luxemburg, així com la contractació de la majoria de productes directament, sense necessitat de tercers, distribuïdors o intermediaris.
  • Els mitjans telemàtics garanteixen el ritme habitual de l'operativa i permeten prestar el 100 % del servei de manera segura per a clients i empleats, davant l'actual crisi sanitària provocada per la Covid-19.

March Asset Management (March A.M.) ha reforçat la seva plataforma en línia per facilitar la consulta de tota la informació i documentació dels productes contractats, tant a Espanya com a Luxemburg, així com la contractació de la majoria de productes directament, sense necessitat de tercers, distribuïdors o intermediaris.

Davant l'actual crisi sanitària causada per la Covid-19, March A.M. ha reforçat els mitjans telemàtics, mantenint plenament la seva operativa i prestant el 100 % del servei de manera segura per a clients i empleats.

La gestora permet l'alta de nous clients de forma 100% digital, per a la qual cosa s'empren sistemes de reconeixement facial d'Electronic ID; en concret, una solució d'identificació de persones que utilitza vídeo en temps real i garanteix el mateix nivell de seguretat tècnica i legal que la identificació presencial. Aquest procés de reconeixement facial a distància tarda només 18 segons, de manera que s'elimina la necessitat del trasllat i la presència física, així com la intervenció de terceres entitats, ja que tot el procés s'executa directament amb March A.M.

Al web de March A.M. els inversors poden accedir a la contractació de la gamma de fons propis domiciliats a Espanya, sense necessitat de fer-ho a través de tercers distribuïdors o intermediaris. Així, els clients poden participar tant en estratègies d'inversió de renda variable tan consolidades com March Europa o March Global, o en estratègies de renda fixa més conservadores, com Fonmarch, tenint també la possibilitat d'invertir en els quatre fons perfilats que ofereix la gestora, que van des d'una cartera conservadora fins a una cartera decidida.

Per contractar la gamma de fons domiciliats a Luxemburg, entre els quals hi ha estratègies tan sòlides com els fons temàtics Mediterranean Fund, The Family Businesses Fund o March Vini Catena, o Torrenova Lux, els clients de Banca March poden utilitzar els canals de banca a distància de l'entitat.

José María Ortega, director general de March A.M., ha apuntat: "En moments com aquests, és important garantir la protecció de professionals i clients. Són ells qui fan March A.M. En els últims mesos hem fet un gran esforç per implementar eines digitals que ens permetin estar al costat dels nostres clients en tot moment. Per això, reforcem l'atenció a distància per assegurar el millor servei als nostres clients en les millors condicions per als nostres professionals, facilitant l'accés als nostres productes amb la informació més actualitzada."  

Cercador de notícies

Fi del contingut principal