Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

13/09/2019

March AM nomena Juan Manuel Soto conseller independent

  • March AM, en línia amb la filosofia del Grup, reforça el seu compromís amb el bon govern corporatiu i el seu propòsit d'atraure els millors professionals.
  • Juan Manuel Soto aporta un profund coneixement de la gestió d'actius i la banca privada, així com la seva experiència inversora i en empreses familiars.

March Asset Management (March AM), gestora d'IIC del Grup Banca March, ha designat Juan Manuel Soto Palacios nou conseller independent. Aquest nomenament s'alinea amb l'aposta de la gestora per reforçar-se amb els millors professionals del sector i amb el compromís del Grup amb el compliment de les normes de bon govern corporatiu més estrictes.

Juan Manuel Soto (Madrid, 1967) té una dilatada experiència com a directiu de primer nivell en els negocis de gestió d'actius i banca privada, i ha dedicat la major part de la seva carrera a l'assessorament patrimonial d'inversors molt rellevants. Durant més de dues dècades de trajectòria a JP Morgan, ha dirigit totes les activitats de la divisió de banca privada a Espanya. També ha exercit càrrecs internacionals com a membre del Comitè Executiu de Banca Privada per a EMEA i ha estat membre del Comitè de Direcció de JP Morgan International Bank.

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i en Dret per ICADE (E-3), Soto coneix en profunditat el sector de la gestió d'actius a Espanya i Europa i aporta, a més, la seva experiència inversora i en l'àmbit de les empreses familiars que s'estan enfrontant a reptes nous, complexos processos successoris o canvis en les estratègies d'inversió.

El nomenament de Juan Manuel Soto com a nou conseller independent evidencia l'aposta de March AM per l'excel·lència dels seus professionals. L'estratègia de la gestora està fermament lligada al seu equip, que està integrat per prop de 40 professionals d'alt nivell, en alguns casos amb més de 20 anys d'experiència.

 

Cercador de notícies

Fi del contingut principal