Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

02/07/2019

March AM llança March Rendibilitat Objectiu 2023, un fons dissenyat com a alternativa d'inversió a la liquiditat

  • La gestora inicia la comercialització d'un nou fons amb una estratègia d'inversió en renda fixa a venciment, centrada en la preservació de capital i apta per a un perfil inversor conservador.
  • El fons invertirà en una cartera diversificada denominada en euros d'emissions de deute públic i privat que expiren el 2023.
  • March Rendibilitat Objectiu 2023 es podrà subscriure fins al proper 19 de juliol, a partir d'una inversió mínima de 1.000 euros.

 March Asset Management (March AM) anuncia avui el llançament de March Rendibilitat Objectiu 2023, un nou fons de renda fixa diversificada a venciment, adreçat a inversors amb un perfil conservador. El producte inverteix en emissions de deute públic i privat amb un horitzó d'inversió de quatre anys. A més, té l'avantatge d'oferir millors condicions de liquiditat que altres productes de la mateixa categoria, ja que els seus partícips disposaran de set finestres per efectuar reemborsaments sense comissions.

A través d'aquest nou fons, March Asset Management consolida la seva oferta de valor per als perfils més conservadors que busquin invertir a termini mitjà i vulguin assumir un risc moderat amb un objectiu ferm de preservació de capital. De fet, March Rendibilitat Objectiu 2023 és una bona alternativa d'inversió a la liquiditat, ja que els seus gestors esperen obtenir una rendibilitat del 0,60 % anual* al seu venciment, previst per al 30 de maig de 2023.

Per assolir aquest objectiu, la cartera estarà formada íntegrament per actius de renda fixa a venciment en un nombre elevat d'emissions. En concret, podreu invertir aproximadament dos terços del vostre patrimoni en deute sobirà i un terç en deute corporatiu, fet que posa de manifest la capacitat del producte per preservar el capital. L'exposició màxima a emissions per sota del grau d'inversió estarà limitada a un 30 % i tindrà com a mínim una qualitat mitjana de BBB-.

Els estalviadors interessats a subscriure el producte podran fer-ho a partir d'una inversió mínima de 1.000 euros durant el seu període de comercialització, que es mantindrà obert fins al proper 19 de juliol.

José María Ortega, conseller director general de March Asset Management, comenta: «Aquest producte és adequat per als inversors amb un perfil més conservador que en aquest moment tenen dificultats per trobar alternatives d'inversió que els permetin preservar el seu capital. En un moment de gran complexitat en els mercats, creiem que aquest producte és idoni per als qui busquen solucions que ofereixin la seguretat conferida pel criteri d'un equip de trajectòria reconeguda en gestió de renda fixa, sense haver de renunciar a la rendibilitat».

Finalment, cal destacar que els gestors de renda fixa de March Asset Management, Francisco Herrero i Marta González Labián, han obtingut la qualificació AA de Citywire. A més, la gestora es troba en el Top-3 del rànquing nacional de SIMCAV per patrimoni, segons dades d'Inverco.

Tota la informació sobre March Rendibilitat Objectiu 2023 està disponible a la CNMV i al web de March Asset Management.

*Rendibilitat no garantida

 

Cercador de notícies

Fi del contingut principal