Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

22/07/2019

March AM arriba a un acord amb Banco Best per distribuir els seus fons a Portugal

  • L'acord suposa un pas més en l'estratègia d'internacionalització de la gestora, els fons de la qual seran accessibles a través de Banco Best, la plataforma de distribució de fons internacionals més gran de Portugal.
  • March AM inclourà a la plataforma de Banco Best una sèrie de fons de la seva SICAV luxemburguesa, March International: Torrenova Lux, March Vini Catena, The Family Businesses Fund i Valores Iberian Equity.

March Asset Management (March AM), la gestora de fons de Banca March amb més de 6.000 milions d'euros en actius sota gestió, ha arribat a un acord amb Banco Best, el banc en línia propietat 100 % de Novo Banc, per a la distribució a Portugal dels fons d'inversió de la seva SICAV a Luxemburg, March International.

En concret, els productes següents estaran disponibles per mitjà de la plataforma de Banco Best: Torrenova Lux, March Vini Catena, The Family Businesses Fund i Valores Iberian Equity. D'aquesta manera, els inversors portuguesos podran accedir a una sèrie d'estratègies d'inversió que han demostrat una gran consistència en els retorns a llarg termini. March Vini Catena, per exemple, registra una rendibilitat anualitzada del 6,04 % els últims tres anys. Per la seva banda, The Family Businesses Fund guanya un 7,46 % en el mateix període*.

Aquest acord suposa un pas més en l'estratègia d'internacionalització de March Asset Management, ja que la plataforma de fons de Banco Best, la plataforma de distribució de fons internacionals més gran de Portugal, amb més de 3.000 productes, permetrà expandir l'accés internacional als fons d'inversió de la SICAV March International.

José María Ortega, director general de March AM, ha assegurat: "L'acord signat amb Banco Best ens permet arribar a nous clients per continuar creixent. Gràcies a això, els inversors portuguesos podran accedir a algunes de les estratègies de referència de March AM, que han sabut collir grans resultats en el llarg termini amb gran consistència gràcies a una filosofia d'inversió basada en la prudència".

(*)Totes les rendibilitats amb data 30/06/2019

Cercador de notícies

Fi del contingut principal