Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

05/03/2020

John Siska s'incorpora a Inversis com a conseller independent

  • Aquest nomenament reforça el compromís de la companyia, participada al 100 % per Banca March, amb l'excel·lència i la diversitat dels seus professionals
  • El Consell d'Administració d'Inversis es compon de nou membres, quatre dels quals són independents 

John Siska s'incorpora al Consell d'Administració d'Inversis com a conseller independent de l'entitat, participada en un 100 % per Banca March.

Amb aquesta incorporació, el Consell d'Administració d'Inversis queda constituït per un total de nou membres, quatre dels quals són independents. D'aquesta manera, l'entitat posa de manifest el compromís per incorporar al seu òrgan d'administració professionals amb una àmplia i excel·lent trajectòria, a fi d'enriquir la proposta diferencial que caracteritza Inversis i que la posiciona com a companyia de referència a Espanya en solucions tecnològiques d'inversió globals i d'externalització de serveis financers a clients institucionals.

Llicenciat en Econòmiques i Direcció d'Empreses per la Universitat Pontifícia de Comillas (ICADE), CFA (Chartered Financial Analyst) i Master of Science in Finance per la Universitat de Northern Illinois, John Siska acumula una àmplia experiència professional en el terreny internacional. Al llarg de més de trenta anys ha ocupat càrrecs de direcció en entitats financeres com ara Continental Bank, First Chicago, Santander Asset Management i ABN AMRO Equities.

El nou conseller independent d'Inversis va iniciar la carrera professional el 1982 i gran part de la seva trajectòria s'ha desenvolupat a Chicago, Mèxic i Londres. Des del 2004 presta serveis d'assessorament a clients institucionals o d'alt patrimoni a Espanya. El 1997 va ser president fundador de CFA Spain. CFA Institute és la major organització global d'analistes financers i la seva missió és potenciar la integritat i la professionalitat dels mercats financers.

A més d'incorporar-se com a conseller independent al Consell d'Administració d'Inversis, John Siska formarà part de la Comissió Mixta d'Auditoria i Riscos de l'entitat, com a vocal.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal