Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

17/02/2020

Ja es coneixen els guanyadors del concurs de fotografia Mediterranean Fund, dotat amb 1.250 euros

  • Més de 1.000 fotografies es van presentar al concurs, fet que sens dubte parla del gran èxit de convocatòria.
  • Antoni Frau ha guanyat el primer premi, dotat amb 800 euros; Antonio Málaga ha obtingut el segon, amb 300 euros de dotació; i Carlos Carrión, el tercer, amb 150 euros.
  • El concurs de fotografia (#ConcursoMediterraneanFund) s'ha desenvolupat a Instagram i estava vinculat a Mediterranean Fund, un fons d'inversió d'impacte mediambiental que destina una part del benefici a la preservació dels mars i oceans.

Ja s'ha fet pública la decisió del #ConcursoMediterraneanFund, concurs de fotografia a Instagram organitzat per Banca March i vinculat a Mediterranean Fund, un fons temàtic d'impacte mediambiental iniciat el 2019 per March A.M., gestora de fons del Grup Banca March, que inverteix en empreses vinculades a l'economia dels oceans i que destina part del benefici a la preservació dels ecosistemes marins.

El jurat, format per Manu San Félix, biòleg marí i explorador de National Geographic, i una representació de Banca March, va tenir una tasca àrdua en la valoració de les més de 1.000 fotografies presentades al concurs. Finalment, es va decidir atorgar el primer premi, dotat amb 800 euros, a Antoni Frau, per una fotografia que aconsegueix copsar la bellesa d'una praderia de posidònia, planta endèmica del Mar Mediterrani. El segon premi, dotat amb 300 euros, ha estat per a Antonio Málaga. I el tercer, amb 150 euros de dotació, ha correspost a Carlos Carrión.

Mediterranean Fund és un fons temàtic que mira d'invertir en dues tendències de gran potencial, relacionades amb els objectius de desenvolupament sostenible marcats per les Nacions Unides per al 2030: els oceans com a font de riquesa i la necessitat de la seva preservació, i l'aigua com a bé escàs i imprescindible per a la vida al nostre planeta.

El #ConcursoMediterraneanFund s'inscriu dins de les accions amb les quals el Grup Banca March busca conscienciar sobre la importància de la preservació dels ecosistemes marins. Aquesta vessant social es plasma en el compromís adquirit per March A.M., que destina un 10 % de la comissió de gestió a projectes de recuperació i preservació dels recursos del mar. Concretament, el 2019 es van assolir acords amb la Fundació Save The Med, que treballa per impulsar la creació d'àrees marines protegides i reduir la contaminació per plàstic al Mediterrani, i l'organització internacional Oceana, l'ONG internacional més gran dedicada a la conservació dels oceans.

De la mateixa manera, el 2019 es van realitzar accions de voluntariat per netejar les platges de les Balears i de les Canàries, i es va realitzar, en col·laboració amb Atresmedia, un documental sobre la importància de la protecció dels oceans, amb especial èmfasi en la posidònia oceànica, una planta aquàtica endèmica del Mar Mediterrani.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal