Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

25/09/2019

Eva Fernández s’incorpora a Inversis com a consellera independent

  • Aquest nomenament reforça el compromís de la companyia, participada al 100 % per Banca March, per l’excel·lència i la diversitat dels seus professionals.
  • El Consell d’Administració d’Inversis queda ara compost per vuit membres, dels quals tres són independents.

Eva Fernández (Madrid, 1966) s’ha incorporat al Consell d’Administració d’Inversis, participada en un 100 % per Banca March, com a consellera independent.

Amb la incorporació de la nova consellera, el Consell d’Administració d’Inversis queda constituït per un total de vuit membres, dels quals tres són independents. D’aquesta manera, l’entitat posa de manifest el seu compromís per incorporar al seu òrgan d’administració a professionals d’una àmplia i excel·lent trajectòria, amb la finalitat d’enriquir la proposta diferencial que caracteritza a Inversis i que la col·loca com a companyia de referència a Espanya en solucions tecnològiques d’inversions globals i d’externalització de serveis financers a clients institucionals.

Eva Fernández té més de 30 anys d’experiència professional internacional, especialment a les àrees de riscs operacionals, compliment normatiu, fusions i adquisicions, govern corporatiu i finances. Al llarg de la seva carrera professional ha desenvolupat diferents càrrecs directius a la indústria de serveis financers, d’oci i turisme, B2B i B2C, així com al sector de l’automoció. Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Madrid, als darrers 10 anys Fernández ha estat a càrrec de diverses funcions de responsabilitat a American Express a Nova York, Madrid i Londres. Durant la seva última etapa a la capital britànica va liderar l’àrea de Risk and Compliance per EMEA de la divisió American Express Global Business Travel.

Addicionalment, Fernández té una àmplia experiència en el treball coordinat amb els reguladors de diferents països, incloent la Reserva Federal, als Estats Units i la FSA al Regne Unit. Com a professional de trajectòria reconeguda, i amb una gran visió de negoci, la seva entrada al Consell d’Administració aporta a Inversis uns coneixements sòlids en control de riscs i compliance. Eva Fernández formarà part de la Comissió de Nomenaments i Retribucions d’Inversis.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal