Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

14/02/2020

El volum de primes de March Vida va augmentar un 27 % el 2019, fins a 554,1 milions d'euros

  • El volum de primes de March Vida comercialitzades per Banca March el 2019 va superar per primera vegada els 500 milions d'euros, assolint els 554,1 milions d'euros.  
  • Destaca la contractació dels productes d'estalvi garantits, que van sumar 219,7 milions d'euros, i dels unit linked, que van representar un volum de primes de 209,6 milions d'euros.

El volum total de primes de March Vida comercialitzades per Banca March el 2019 va ser de 554,1 milions d'euros, xifra que suposa un increment del 27 % amb relació a l'any anterior i situa la companyia en la posició número 12 del rànquing d'asseguradores de vida a Espanya. Especialment destacada va ser la comercialització de productes d'estalvi garantits, que van aportar 219,7 milions d'euros, i dels unit linked, que van suposar un volum de primes de 209,6 milions d'euros. També va ser molt dinàmica la distribució de rendes vitalícies, que van sumar 60,3 milions d'euros, i els productes de previsió, PPA, PIAS i SIALP, amb un volum de primes de 58,2 milions d'euros.

Al tancament de l'exercici 2019, la cartera de March Vida sumava més de 85.000 pòlisses, amb unes provisions matemàtiques de 1.521,2 milions d'euros.

March Vida segueix consolidant-se com el proveïdor de productes d'estalvi a llarg termini a Banca March, especialment per als clients amb un perfil conservador.

El dinamisme de la companyia queda reflectit en el llançament el 2019 de productes innovadors com el PIAS Next Generation Unit Linked i March Vida MultiETF Unit Linked, dissenyats per als segments de Banca Privada i Banca Patrimonial de Banca March.

PIAS Next Generation Unit Linked és un Pla Individual d'Estalvi Sistemàtic (PIAS) en format unit linked amb el qual els estalviadors poden invertir en tres megatendències que l'àrea de Productes de Banca March ha identificat com a font potencial de rendibilitat en els pròxims anys: Revolució 4.0; Sostenibilitat i Medi Ambient; i Demografia i Estil de Vida. Aquest producte d'assegurances inverteix les aportacions realitzades pel client a la mateixa cartera de fons de Next Generation, la proposta de Banca March que té com a objectiu fer partícips els seus clients en oportunitats d'inversió que no només generaran rendibilitat, sinó que també contribuiran a configurar el futur. Com que es tracta d'una proposta orientada a l'estalvi per a la jubilació, és possible beneficiar-se d'importants avantatges fiscals inherents a aquests tipus de productes. Aquest PIAS té una prima d'entrada de 1.000 euros, que dona accés a un producte únic en el mercat.

March Vida MultiETF Unit Linked és una assegurança de vida-estalvi que permet invertir de manera eficient en una àmplia selecció de fons cotitzats (ETF). D'aquesta manera, l'entitat posa a disposició dels seus clients i no clients un producte molt adequat per a la diversificació i amb un alt grau d'eficiència fiscal, ja que els traspassos de saldos entre els ETF inclosos al unit linked estan exempts de tributar fins al rescat del producte.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal