Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

13/02/2020

El BEI i Banca March faciliten 400 milions d'euros per finançar PIMES i MIDCAPS espanyoles

  • El projecte donarà suport a inversions en innovació i a empreses ubicades a zones amb un elevat nivell d'atur  

El Banc Europeu d'Inversions (BEI) i Banca March tornen a unir les seves forces per facilitar finançament a les PIMES i MIDCAPS espanyoles en condicions favorables, tant pel que fa als terminis d'amortització com als tipus d'interès. Amb aquest objectiu, el banc de la UE ha concedit un préstec de 200 milions d'euros a Banca March, xifra que l'entitat espanyola complementarà amb uns altres 200 milions d'euros addicionals. D'aquesta manera, el volum total de finançament que es posarà a disposició de les empreses espanyoles per finançar els seus projectes d'inversió i capital circulant serà de 400 milions d'euros. L'acord ha estat signat avui per la vicepresidenta del BEI, Emma Navarro, i el conseller delegat de Banca March, José Luis Acea.

Els fons contribuiran a finançar les PIMES i MIDCAPS de tots els sectors per assegurar la seva competitivitat i contribuir a la generació de treball. Part d'aquest finançament es destinarà a fomentar inversions en innovació per facilitar que les empreses espanyoles puguin implementar les seves estratègies d'I+D+i. Un altre dels objectius principals de l'acord és donar suport a les empreses que desenvolupin la seva activitat a zones amb uns elevats índexs d'atur.

Per acollir-se a aquesta nova línia de finançament del BEI i Banca March, el cost dels projectes d'inversió ha de ser inferior als 12,5 milions d'euros per a la petita empresa, i no superar els 25 milions d'euros per a les MIDCAPS. 

A l'acte de signatura celebrat a Madrid, la vicepresidenta del BEI, Emma Navarro, responsable de l'activitat del Banc al país, ha assegurat: "Ens plau estrènyer la nostra col·laboració amb Banca March i enfortir el nostre compromís amb les PIMES i MIDCAPS espanyoles. Donar-los suport continua sent una de les grans prioritats del Grup BEI per contribuir al creixement econòmic i a la creació de llocs de treball. El finançament que posem a la seva disposició a través d'aquest acord contribuirà a reforçar la seva competitivitat i beneficiarà, especialment, les PIMES que operen a regions amb uns elevats índexs d'atur."

El conseller delegat de Banca March, José Luis Acea, ha afirmat: "La vinculació de Banca March, únic banc de propietat 100 % familiar a Espanya des dels seus orígens, amb els empresaris i empreses familiars és un element essencial del nostre model de negoci. Els acords de finançament amb el BEI ens permeten reforçar el nostre compromís amb un segment d'empreses vital per a la nostra entitat i acompanyar-les en el seu procés de creixement i desenvolupament oferint les millors propostes de finançament com a banc especialitzat".

Aquest acord és el quart entre el BEI i Banca March per donar suport a les PIMES. El més recent, signat l'abril de 2019, ha permès finançar prop de 400 empreses que han rebut préstecs per un import mitjà de 240.000 euros.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal