Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

16/04/2020

Banca March torna a anticipar el pagament de les pensions dels seus clients, que es podran cobrar a partir del 24 d'abril

  • Els clients de l'entitat amb pensió de la Seguretat Social domiciliada tindran més dies per anar a la seva oficina. 
  • Amb aquesta mesura es minimitzarà la formació de cues i s'extremen les precaucions sanitàries adoptades en relació amb la COVID-19.
  • Des de les oficines de Banca March s'està contactant amb els clients de més edat per assessorar-los sobre l'ús de la Banca a Distància i les targetes.

Banca March avança de nou la data en què els clients amb pensió domiciliada de la Seguretat Social la podran cobrar, en anticipar l'abonament de les quantitats als seus comptes al 24 d'abril.

Es tracta d'una mesura a favor dels col·lectius de més edat. L'objectiu és minimitzar la formació de cues a les oficines i limitar els riscos de contagi, extremant les precaucions sanitàries adoptades.

Des de les diferents oficines de Banca March s'està contactant amb els clients d'aquest col·lectiu per assessorar-los, si cal, sobre l'ús de la Banca a Distància i les targetes.

En aquest sentit, des del passat 16 de març, tots els titulars de targetes de Banca March poden disposar de diners en efectiu en qualsevol caixer nacional i internacional, de manera gratuïta, a partir d'extraccions de 150 euros.

Banca March és una entitat gairebé centenària, amb unes ràtios de solvència entre les més elevades d'Europa. Aquests 94 anys d'història ens han permès ser un espectador privilegiat dels esdeveniments més rellevants que ha viscut el món des de 1926 i, a la vegada, ens doten d'un bagatge important a l'hora de fer front a crisis com l'actual.

BANCA MARCH DAVANT EL REPTE DE LA CRISI DE LA COVID-19

La nostra primera preocupació davant la crisi sanitària creada pel coronavirus ha estat prendre les mesures necessàries per preservar la salut dels professionals, tant a Espanya com a Luxemburg, així com la dels nostres clients, mantenint i assegurant la continuïtat del negoci.

S'ha dut a terme un desplegament del teletreball en totes les àrees, tant als serveis centrals com a la xarxa comercial, de manera que gairebé tots els professionals disposen dels mitjans necessaris per treballar des de casa. Hem reforçat totes les nostres eines digitals i hem intensificat els esforços per continuar estant molt a prop dels clients, enfortint la comunicació amb ells i oferint-los accessibilitat total als nostres gestors i experts de mercats.

Una de les prioritats fonamentals de Banca March és la protecció del patrimoni dels clients. És per això que el nostre model, que prioritza la visió a llarg termini, es materialitza en un assessorament prudent, des de les carteres més conservadores fins a les més decidides, que serveix d'amortidor contra uns nivells de volatilitat que no s'assolien des de 1929. Tanmateix, la millor protecció en temps de turbulències és la solidesa de l'entitat i la fortalesa demostrada del model de negoci de Banca March, tal com reflecteixen les seves ràtios financeres, que la situen entre els bancs més solvents d'Europa, amb una sòlida i històrica base de recursos propis, la taxa de morositat més baixa d'Espanya i els nivells de liquiditat més elevats del sector. Sobre aquests sòlids fonaments afrontem amb determinació i compromís un període d'incertesa, el desenvolupament del qual està estretament lligat a l'evolució de la crisi sanitària. Som molt conscients que ara el que cal és estar en contacte proper amb els nostres clients i és en això que centrem els esforços, complint la nostra promesa: creixement conjunt.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal