Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

20/04/2020

Banca March subscriu per a tots els seus professionals una assegurança d'Hospitalització i Posthospitalització per COVID-19

  • Es tracta d'una assegurança gratuïta per a tots els seus beneficiaris.
  • L'assegurança preveu una indemnització doble: una quantitat fixa i una de variable, en funció dels dies d'hospitalització.

Banca March fa un pas més en la preservació de la salut dels seus empleats i subscriu, a través de la corredoria d'assegurances del Grup, March Risk Solutions (March R.S.), una assegurança d'Hospitalització i Posthospitalització per COVID-19 per a tots els seus professionals. La resta d'empreses que formen part del Grup Banca March (March Vida, March Asset Management, March Risk Solutions i Inversis) també han subscrit aquesta assegurança per als seus treballadors.

Banca March assumeix el cost de la prima i s'estableix com a prenedor de l'assegurança, els beneficiaris de la qual són tots els professionals de Banca March. Així, per a l'empleat amb diagnòstic positiu i hospitalització a causa de COVID-19, l'assegurança l'indemnitzarà tant durant el període d'hospitalització com en el de posthospitalització.

UNA ASSEGURANÇA PER A EMPRESES DISTRIBUÏDA PER MARCH R.S.

March Risk Solutions (March R.S.), proveïdor global de serveis de corredoria participat en un 100 % per Banca March, posa a disposició dels seus clients l'assegurança d'Hospitalització i Posthospitalització per COVID-19. Es tracta d'una assegurança pensada per a empreses, independentment de l'activitat econòmica que desenvolupin, que vulguin anar un pas més enllà en la protecció de la salut dels seus empleats.

BANCA MARCH DAVANT EL REPTE DE LA CRISI DE LA COVID-19

La nostra primera preocupació davant la crisi sanitària creada pel coronavirus ha estat prendre les mesures necessàries per preservar la salut dels professionals, tant a Espanya com a Luxemburg, així com la dels nostres clients, mantenint i assegurant la continuïtat del negoci.

S'ha dut a terme un desplegament del teletreball en totes les àrees, tant als serveis centrals com a la xarxa comercial, de manera que gairebé tots els professionals disposen dels mitjans necessaris per treballar des de casa. Hem reforçat totes les nostres eines digitals i hem intensificat els esforços per continuar estant molt a prop dels clients, enfortint la comunicació amb ells i oferint-los accessibilitat total als nostres gestors i experts de mercats.

Una de les prioritats fonamentals de Banca March és la protecció del patrimoni dels clients. És per això que el nostre model, que prioritza la visió a llarg termini, es materialitza en un assessorament prudent, des de les carteres més conservadores fins a les més decidides, que serveix d'amortidor contra uns nivells de volatilitat que no s'assolien des de 1929.

Tanmateix, la millor protecció en temps de turbulències és la solidesa de l'entitat i la fortalesa demostrada del model de negoci de Banca March, tal com reflecteixen les seves ràtios financeres, que la situen entre els bancs més solvents d'Europa, amb una sòlida i històrica base de recursos propis, la taxa de morositat més baixa d'Espanya i els nivells de liquiditat més elevats del sector. Sobre aquests sòlids fonaments afrontem amb determinació i compromís un període d'incertesa, el desenvolupament del qual està estretament lligat a l'evolució de la crisi sanitària. Som molt conscients que ara el que cal és estar en contacte proper amb els nostres clients i és en això que centrem els esforços, complint la nostra promesa: creixement conjunt.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal