Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

05/12/2019

Banca March rep el premi a la Competitivitat del Clúster Marítim Espanyol

  • El guardó reconeix la trajectòria del negoci de Banca March, la seva estreta relació amb el món marí i la seva cultura de prudència i compromís amb el client.
  • Com a entitat d'origen balear, la vinculació de Banca March amb el mar s'ha manifestat a través de diferents projectes al llarg de la seva història.
  • L'últim i més rellevant ha estat el llançament de Mediterranean Fund, el nou fons temàtic de March Asset Management, la gestora de l'entitat, que destina part del benefici a la preservació dels ecosistemes marins alhora que ofereix als seus inversors una diversificació global.

Banca March ha rebut el premi a la Competitivitat atorgat pel Clúster Marítim Espanyol. Es tracta d'un guardó que reconeix tota la trajectòria de negoci de l'entitat, la seva estreta relació amb el món marí i el seu model de negoci basat en una filosofia de prudència, amb visió a llarg termini i creixement conjunt de clients, empleats, accionistes i la societat en general.

Com a entitat d'origen balear, la vinculació de Banca March amb el sector marítim al llarg de tota la seva trajectòria es manifesta des dels seus orígens a través de diferents fites, com ara, per exemple, la fundació de la Companyia Transmediterránea, la primera companyia naviliera espanyola.

Com a fita més recent, March Asset Management, la gestora de Banca March, ha presentat el nou fons temàtic Mediterranean Fund, que pot invertir en un univers de més de 8.000 companyies vinculades a l'economia dels oceans i que desenvolupen la seva activitat en diferents sectors com ara consum, energia, indústria, salut o serveis públics. A més, cal esmentar que aquest producte destina el 10% de la comissió de gestió a projectes de recuperació i preservació dels ecosistemes marins.

El lliurament dels Premis Clúster Marítim Espanyol reuneix les autoritats principals del sector, així com els màxims representants de les entitats que el formen per guardonar aquelles companyies que desenvolupen iniciatives en les diferents àrees i subsectors d'activitat relacionades amb el món marítim espanyol.

El Clúster Marítim Espanyol està integrat per més de 3.000 entitats que treballen per mantenir i reforçar el lideratge, el creixement, la competitivitat i la sostenibilitat de les activitats marítimes a Europa.

José Manuel Arcenegui, director general de banca corporativa de Banca March, ha assegurat: "Realment ens enorgulleix rebre aquest premi, que reconeix el nostre model de negoci i la vinculació amb el món del mar. Som ferms defensors del creixement prudent i sostenible i això només és possible amb un compromís sòlid amb les activitats marítimes, una idea que tots els accionistes i professionals de Banca March portem al nostre ADN."

Cercador de notícies

Fi del contingut principal