Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

22/10/2019

Banca March reforça el seu compromís amb les empreses familiars de les Balears

  • Juan March de la Lastra, president de Banca March, es reuneix amb els membres de l'Associació Balear de l'Empresa Familiar (ABEF).

L'estreta relació de Banca March amb l'empresa familiar i amb les Balears en especial, lloc on va néixer fa gairebé 100 anys, ha quedat reflectida en la trobada que han mantingut un grup d'empresaris familiars de Mallorca i el president de l'entitat, Juan March de la Lastra, una iniciativa organitzada per l'Associació Balear de l'Empresa Familiar (ABEF).

Durant l'acte, el president de Banca March, representant de la quarta generació de l'únic banc 100 % familiar del sistema financer espanyol, va presentar el model, únic i no replicable de l'entitat, que aspira a convertir-se en el banc de referència per a empreses familiars i famílies empresàries a Espanya: "Banca March és un banc especialitzat en empreses familiars, famílies empresàries i professionals, amb una forta implantació a les Balears, que basa la seva activitat en un balanç sòlid, productes diferenciats i un assessorament excel·lent. Amb vista al futur, Banca March ha de ser més que mai un banc diferent, generar valor per als clients, empleats i accionistes, mantenir les seves fortaleses de balanç i la seva reputació i buscar rendibilitat", ha explicat Juan March de la Lastra.

Esther Vidal, presidenta d'ABEF, ha recordat que Banca March és l'únic banc de propietat 100 % familiar a Espanya i que els valors familiars estan contínuament presents en la seva trajectòria i plantejament de negoci: "El seu model empresarial continua fonamentat en unes ràtios financeres fermes, la taxa de morositat més baixa del sector a Espanya i un dels nivells de solvència i liquiditat més alts".

També ha destacat que "Banca March manté actiu el patrocini de la Càtedra Banca March de l'Empresa Familiar, una càtedra per difondre la problemàtica específica de les empreses familiars i investigar-ne la realitat".

Referència en Banca Corporativa

Banca March continua consolidant-se al sector financer espanyol com a referència en Banca Corporativa, amb un enfocament especialitzat en empreses, empreses familiars i famílies empresàries. Durant els sis primers mesos de 2019, la inversió creditícia de l’àrea va incrementar-se en un 13,6%.

A banda dels serveis de banca tradicional (finançament, cobraments i pagaments, comerç exterior, etc.), l’entitat ofereix una sèrie de productes d’assessorament i de valor afegit, com ara el finançament alternatiu (de curt, mitjà i llarg termini), fusions i adquisicions, direct lending, solucions de tresoreria a mida i cobertures de riscs. Es tracta d’una oferta especialitzada única a Espanya, basada en el compromís ferm de fer arribar a les empreses les alternatives de finançament millors i més adequades a les quals poden accedir sota el guiatge d’un banc familiar, sense conflicte d’interessos.

Creixement sostingut a les Balears

Banca March, entitat nascuda el 1926 a Palma, manté el dinamisme del seu mercat d’origen, on les xifres de negoci en mostren el profund coneixement i l’avantatge competitiu que se’n deriva: la ràtio de morositat en aquesta comunitat es va situar en el 0,94 % al tancament del mes de juny. En aquest territori, el banc ha reforçat els recursos i el model d’atenció als clients, així com l’oferta de valor, amb un servei molt especialitzat per al sector hoteler. Per reforçar aquest servei especialitzat, Banca March ha creat fa poc la Unitat d'Oci i Turisme per tal de posar al servei dels seus clients la gran experiència que té l'entitat balear en el sector turístic, a banda de tota la seva oferta especialitzada d'alt valor afegit.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal