Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

07/02/2020

Banca March reforça el compromís amb les empreses familiars de les Canàries

  • Juan March de la Lastra, president de Banca March, es reuneix a Tenerife i Gran Canària amb els membres de l'Associació de l'Empresa Familiar de les Canàries (EFCA).
  • En les trobades, celebrades sota el títol 100 anys d'una empresa familiar en el sector financer, el president de l'entitat va presentar als assistents el model de negoci singular de Banca March.

L'estreta relació de Banca March amb l'empresa familiar i amb les Canàries —l'any passat es van complir 30 anys de la seva implantació a l'arxipèlag canari— ha quedat reflectida en la trobada que han mantingut un grup d'empresaris familiars de les Illes Canàries i el president de l'entitat, Juan March de la Lastra, una iniciativa organitzada conjuntament per Banca March i l'Associació de l'Empresa Familiar de les Canàries (EFCA).

Amb aquestes trobades, es posa en relleu el formidable dinamisme de l'empresa familiar a Espanya, així com la vinculació i la implicació de Banca March amb les empreses familiars i les famílies empresàries. En línia amb el conjunt del territori nacional, l'empresa familiar a les Canàries representa aproximadament el 90 % del teixit empresarial.

Durant els actes, celebrats sota el títol 100 anys d'una empresa familiar en el sector financer, el president de Banca March, representant de la quarta generació de l'únic banc 100 % familiar del sistema financer espanyol, va presentar el model —únic i irrepetible— de l'entitat, que aspira a convertir-se en el banc de referència per a empreses familiars i famílies empresàries a Espanya. "Donada la nostra naturalesa i singularitat, som un banc especialitzat en empreses familiars i famílies empresàries, amb una forta implantació a les Illes Canàries, on ens hem convertit, per mèrits propis i per la formidable acollida que hi hem tingut des del primer moment, en un dels actors de referència en el sector financer canari. D'acord amb la nostra filosofia de gestió prudent i de llarg termini, el nostre model de negoci, recolzat per uns paràmetres financers sòlids, busca posar a disposició dels clients el millor i més especialitzat assessorament en banca privada, d'empreses i en gestió de patrimonis", ha explicat Juan March de la Lastra.

Manuel del Valle Lopera, vicepresident de l'EFCA, ha destacat la importància de comptar amb empresaris familiars que puguin relatar en primera persona la seva experiència a través de diferents generacions, per ajudar d'aquesta manera a millorar el coneixement i a aportar solucions als reptes que les empreses familiars a les Canàries afronten cada dia. "Actes en què els protagonistes comparteixen la seva història com a empresa familiar contribueixen d'una manera pràctica i efectiva a assolir els objectius de defensa i millora en la supervivència de les empreses familiars, que és part essencial de la dedicació de l'Associació de l'Empresa Familiar de les Canàries", ha assenyalat.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal