Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

10/06/2019

Banca March recompra el 25 % de March JLT en mans de JLT Group

 
  • · Banca March reforça el seu compromís en el negoci de la corredoria d’assegurances en recomprar el 25 % del capital en mans del seu actual soci, JLT Group, i en augmentar la seva participació des del 75 % fins a la totalitat del capital.
  • · La corredoria d’assegurances, que continuarà mantenint una gestió independent, adopta com a denominació per a aquesta nova etapa March Risk Solutions (March R.S.)

Banca March ha adquirit el 25 % de la corredoria d’assegurances March JLT, que fins ara pertanyia al grup britànic Jardine Lloyd Thompson Group (JLT), adquirit recentment per Marsh & McLennan. D’aquesta manera, Banca March augmenta fins al 100 % la seva participació en el capital del broker i reafirma el seu compromís en el desenvolupament futur d’aquest negoci, que considera un component estratègic de la seva activitat.

 Amb aquesta adquisició, la corredoria, fundada el 1939, es converteix en el broker més gran d’assegurances de capital 100 % espanyol i continuarà mantenint una gestió independent, sempre recolzada pel Grup Banca March. La companyia continuarà prestant serveis amb cobertura global en qualsevol país del món a clients nacionals i multinacionals des de les seves oficines de Madrid, Palma de Mallorca, Barcelona, Bilbao, València, Las Palmas, Sevilla i la Corunya.

 Canvi de nom per a una nova etapa

 En aquesta nova etapa, la corredoria canvia de nom i passa a anomenar-se March Risk Solutions (March R.S.). La companyia seguirà oferint les millors solucions personalitzades en les diverses àrees d’especialització en què treballa i oferirà tota la seva experiència i el seu coneixement als seus clients, tant a escala nacional com internacional. A més, comptarà amb el suport i la solvència del Grup Banca March.

March Risk Solutions (March R.S.) disposa d’un ampli equip d’especialistes, amb un enfocament de servei i solucions asseguradores que, a més de ser innovadors i creatius, estan basats en estratègies d’anàlisi de riscos proactives. Això permet adaptar els serveis al perfil de les necessitats, el sector d’activitat i la localització de cadascun dels seus clients.

José Luis Acea, conseller delegat de Banca March, ha afirmat: “March Risk Solutions (March R.S.) constitueix una part fonamental de la nostra estratègia en el negoci assegurador, per la qual cosa sempre ha comptat amb el suport del Grup Banca March com a accionista majoritari. L’adquisició de la totalitat del seu capital reforça el compromís del Grup amb la corredoria i amb els nostres clients, amb l’objectiu de prestar-los sempre un servei integral, geogràficament global i totalment personalitzat. Gràcies a l’excel·lència en el servei i a l’ampli coneixement especialitzat del seu equip, la corredoria ha aconseguit erigir-se com un dels principals brokers d’assegurances a Espanya”.

Alfonso García Larríu, conseller delegat de March Risk Solutions (March R.S.), ha assenyalat: “La completa integració en el Grup Banca March dona continuïtat al nostre model de negoci, completament centrat en la obtenció de les millors solucions per als nostres clients. Aquesta nova etapa ens permet potenciar el nostre compromís amb un servei especialitzat, tot comptant amb un suport al 100 % d’un dels bancs més solvents d’Europa, i amb una reputació contrastada de servei excel·lent”.  

Cercador de notícies

Fi del contingut principal