Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

25/06/2019

Banca March llança una nova assegurança d’estalvi per a la jubilació basada en Next Generation, l’estratègia de l’entitat que inverteix en tendències de futur

  • Banca March comercialitza PIAS Next Generation Unit Linked, el nou pla individual d’estalvi sistemàtic de March Vida, que permet estalviar a llarg termini a través de la inversió en Next Generation, la proposta basada en megatendències que l’entitat va llançar el passat febrer.
  • PIAS Next Generation Unit Linked compta amb un tractament fiscal excel·lent sense renunciar a la liquiditat, ja que pot rescatar-se en qualsevol moment.
  • El producte es pot contractar a partir d’una prima inicial de 1.000 euros.

Banca March anuncia avui la comercialització del PIAS Next Generation Unit Linked, un nou pla individual d’estalvi sistemàtic (PIAS) en format unit linked que permet als estalviadors invertir en tres megatendències que l’Àrea de Productes de l’entitat ha identificat com a font potencial de rendibilitat en els propers anys: revolució 4.0, sostenibilitat i medi ambient i demografia i estil de vida. Aquest producte d’assegurances inverteix les aportacions fetes pel client en la mateixa cartera de fons de Next Generation, la proposta de Banca March que té com a objectiu fer partícips als seus clients d’oportunitats d’inversió que no només generaran rendibilitat, sinó que contribuiran a configurar el futur.

En tractar-se d’una proposta orientada a l’estalvi per a la jubilació, es pot beneficiar d’importants avantatges fiscals propis d’aquest tipus de productes. Aquest PIAS té una prima d’entrada de 1.000 euros, que dona accés a un producte únic en el mercat. Per la naturalesa de la cartera de fons en què inverteix, el PIAS Next Generation Unit Linked de Banca March està especialment orientat a joves preocupats per la seva jubilació, amb un horitzó d’inversió a llarg termini i sensibilitzats amb les tendències de futur.

“El PIAS Next Generation Unit Linked és una alternativa per a totes aquelles persones que vulguin estalviar per a la jubilació i que no troben en els plans de pensions o PPA un producte idoni per la seva falta de liquiditat, ja que aquest PIAS té l’avantatge que es pot rescatar des del primer dia sense penalització. Com que és un pla d’inversió a llarg termini, instrumentalitzat a través d’una assegurança de vida, inclou el pagament d’un capital addicional en cas de defunció”, assenyala Carlos Navarro, sotsdirector general adjunt de l’Àrea d’Assegurances de Banca March.

Next Generation: rendibilitat sostenible a llarg termini

Amb la seva estratègia Next Generation, Banca March vol fer partícips als inversors de les noves oportunitats que generaran rendibilitat sostenible a llarg termini, ja que estan alineades amb les megatendències que defineixen el futur de la nostra societat. Aquest PIAS inverteix en la cartera de fons Next Generation, amb una selecció que compta amb prop d’una vintena de fons d’inversió especialitzats, que els experts de Banca March analitzen de manera detallada i segueixen de forma contínua.

Next Generation presenta una distribució molt equilibrada entre geografies, sectors, estils o capitalització. Inverteix al 100 % en fons de renda variable tot i que, fidel a la filosofia de control de riscos de Banca March, es tracta d’una cartera basada en la diversificació, creada a partir dels fons temàtics de gestores terceres seleccionats acuradament per l’equip de Banca March.

Pel que fa als sectors, la tecnologia té una presència notable en la composició de la cartera. Dins de la temàtica de revolució 4.0 s’inclouen idees d’automatització, robòtica, digitalització, tecnologies financeres i intel·ligència artificial. En sostenibilitat i medi ambient s’identifiquen estratègies d’inversió en energia, canvi climàtic, agricultura, aigua i sostenibilitat. Finalment, en demografia i estil de vida s’afegeixen alternatives d’alimentació, hàbits de consum, salut i tercera edat.

 

Cercador de notícies

Fi del contingut principal