Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

30/04/2020

Banca March llança un nou web corporatiu per respondre a la major demanda d'informació de mercats en plena crisi de la COVID-19

  • El nou web aporta informació útil sobre l'impacte de la pandèmia en l'economia i els mercats, amb propostes financeres per preservar i fer créixer el patrimoni dels estalviadors.
 
  • El nombre de visites al web de Banca March va augmentar al març, respecte del mateix mes de 2019, un 60 % pel que fa a nous usuaris i un 37 % en el cas dels usuaris freqüents. 
 
Banca March llança un nou web corporatiu, www.bancamarch.es , amb l'objectiu de donar resposta a l'augment de la demanda d'informació de qualitat sobre els efectes de la crisi del coronavirus en l'economia i els mercats, amb propostes d 'assessorament patrimonial.
 
El web aspira a ser un far de coneixement en aquesta crisi, tant per a clients com per a no clients, aportant informació de valor sobre els mercats i facilitant solucions financeres per preservar i fer créixer el patrimoni dels estalviadors.
 
Les cerques a Internet relacionades amb qüestions econòmiques, financeres i d'inversió han augmentat considerablement, fet que reflecteix una major necessitat d'assessorament financer. El nombre de visites al web de Banca March va augmentar al març, respecte del mateix mes de 2019, un 60 % pel que fa a nous usuaris i un 37 % en el cas dels usuaris freqüents (dues o més sessions).
 
Banca March està immersa en un Pla de transformació digital ambiciós, amb inversions previstes en tecnologia i digitalització per un import de 75 milions d'euros per al període 2018-2020. L'estratègia digital de Banca March se centra en tres grans objectius: millorar l'experiència del client, ampliar les eines digitals a disposició dels gestors i augmentar l'eficiència dels processos interns. Actualment, més del 50 % dels clients de Banca March són actius digitals i en segments com la Banca Privada aquest percentatge arriba al 64 %.
 
El nou web presenta d'una manera més senzilla i didàctica els continguts més rellevants, que expliquen l'oferta de valor de Banca March. A més de presentar un nou disseny, la navegació s'ha millorat i simplificat. L'usuari trobarà fàcilment la informació més rellevant, tant sobre els mercats com sobre les propostes de l'entitat per als estalviadors: gestió de carteres, coinversió i fons temàtics.
 
Els nous continguts destaquen els valors de Banca March —confiança, solvència, creixement conjunt—, que cobren una especial rellevància en moments com l'actual, en què es fa més necessari que mai recórrer a un assessorament financer especialitzat, així com els productes i serveis d'inversió que completen la proposta de valor de l'entitat.
 
LA PRIORITAT DE BANCA MARCH: PROTEGIR EL PATRIMONI DELS ESTALVIADORS
 
La nostra primera preocupació davant la crisi sanitària creada pel coronavirus ha estat prendre les mesures necessàries per preservar la salut dels professionals, tant a Espanya com a Luxemburg, així com la dels nostres clients, mantenint i assegurant la continuïtat del negoci.
 
La prioritat de Banca March és la protecció del patrimoni dels clients. És per això que el model de negoci de l'entitat, que prioritza la visió a llarg termini, es materialitza en un assessorament prudent, des de les carteres més conservadores fins a les més decidides, que serveix d'amortidor contra uns nivells de volatilitat que no s'assolien des de 1929.
 
La millor protecció en temps de turbulències, però, és la solidesa de l'entitat i la fortalesa demostrada del model de negoci de Banca March. L'entitat va tancar el Pla triennal 2017-2019 amb unes ràtios financeres reforçades que la situen entre les entitats més solvents d'Europa, amb la taxa de morositat més baixa d'Espanya, els nivells de liquiditat més elevats i una base de recursos propis sòlida i històrica. Sobre aquestes robustes bases, afrontem amb determinació i compromís els reptes de la crisi sanitària de la COVID-19.
 
Som molt conscients que ara el que cal és estar en contacte proper amb els nostres clients i és en això que centrem els esforços, complint la nostra promesa: creixement conjunt.  

Cercador de notícies

Fi del contingut principal