Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Secció d'utilitats

Accés a clients

Faci's client

Fi de la secció d'utilitats

ca

Està vostè a:

  1. Inici
  2. Nosaltres
  3. Notícies

Banca March - Crecemos con valores, crecemos juntosNotícies

Comença el contingut principal

A Banca March volem mantenir-lo sempre informat. Per això li oferim en aquesta secció la possibilitat de conèixer tot allò que li interessa.

20/06/2019

Banca March innova amb el llançament d’una assegurança unit linked per invertir en ETF

  • Banca March reforça la seva oferta d’assegurances amb March Vida MultiETF Unit Linked, un producte innovador de vida-estalvi unit linked que permetrà invertir en fons cotitzats (ETF).
  • Els seus principals atractius són el potencial elevat per diversificar en diferents actius, els baixos costos que suposa invertir en ETF i la seva eficiència fiscal.

Banca March ha llançat March Vida MultiETF Unit Linked, una assegurança de vida-estalvi unit linked, que permetrà a qui la subscrigui invertir de forma eficient en una àmplia selecció de fons cotitzats (ETF).

Concretament, el producte oferirà dues opcions d’inversió. D’una banda, una cistella d’índexs borsaris mundials, amb un pes que vindrà determinat pel Departament d’Estratègia de Mercats de Banca March, en la qual el client podrà ajustar la seva cartera de manera trimestral. De l’altra, una cistella lliure en què el client podrà triar la combinació d’ETF de renda variable i renda fixa que més li interessi. Així, el client tindrà llibertat total per fer els traspassos que vulgui entre els ETF.

D’aquesta manera, l’entitat posa a disposició dels seus clients i no clients un producte molt apropiat per a la diversificació i amb un alt grau d’eficiència fiscal, ja que els traspassos de saldos entre els ETF inclosos al unit linked estan exempts de tributar fins al rescat del producte.

March Vida MultiETF Unit Linked compta amb tot un seguit de cobertures, com un capital addicional en cas de defunció, doble capital en cas de mort per accident i triple capital en cas de mort per accident de circulació. A més, en tractar-se d’una assegurança de vida, es beneficiarà d’una bonificació de l’impost de successions i donacions i de la possibilitat de designar lliurement els beneficiaris.

Aquest nou producte es podrà adquirir a partir d’una prima mínima inicial de 50.000 euros i podrà rescatar-se des del primer dia.

Carlos Navarro, sotsdirector general adjunt de l’Àrea d’Assegurances de Banca March, va assegurar el següent: “Estem convençuts dels grans avantatges que ofereix per als inversors la possibilitat d’invertir en un producte com March Vida MultiETF Unit Linked. El seu potencial elevat per a la diversificació, l’eficiència fiscal d’un producte com els unit linked i els seus avantatges com a assegurança fan que aquesta solució sigui una gran alternativa d’interès elevat per a un inversor”.

Cercador de notícies

Fi del contingut principal